BrandGsm

Conversație cu viața-Accesorii de calitate pentru un telefon cu viață lungă

Dragă Viață,

Am o mare rugăminte la tine. Salvează-mă! De fapt, salvează-mi telefonul! Ia-mi-l din mână. Săracul cred că mă blesteamă de câtă durere i-am provocat. L-am scăpat peste tot, inclusiv în cadă. Nu avea nevoie de baie, era curat, nu mirosea a transpirație. E drept, era doar puțin înfierbântat de cât de mult l-am folosit, dar nu era necesar să ajungă în cada plină cu apă. Noroc că și-a ținut respirația și nu s-a înecat.

În fine…să trecem peste asta. Vreau să-mi oferi soluția perfectă pentru a evita să-i mai creez probleme și să-i lungesc și viața. Nu pot trăi fără el, doar știi. Dar nu știu cum se întâmplă, mereu îl accidentez.

Îți mai aduci aminte când i-am spart fața? M-am simțit extraordinar de prost. Și nici nu mai zic de momentul în care s-a lovit la spate, atunci când l-am scăpat din mână fiindcă m-am speriat că mi se arde mâncarea. A fost groaznic, am crezut că i-am rupt coloana.

Sunt vinovată, știu. Nu trebuie să vorbesc la telefon când gătesc, dacă nu sunt în stare să fac două lucruri deodată. Nu trebuie să fac multe lucruri. Dar le fac, căci sunt necesare.

Of…nu mai înțeleg nimic. Zău! Telefonul meu are mereu husă și folie de protecție și tot are parte de răni grave. Nu ar trebui accesoriile să-mi protejeze telefonul? Nu de asta sunt create? Ce părere ai despre acest gen de accesorii pentru telefon? Am dreptate în privința lor, nu-i așa?

Te rog să-mi răspunzi cât poți de repede. Nu vreau ca telefonul cu care mă împac atât de bine să aibă parte de o altă nenorocire.

Aștept cu nerăbdare răspunsul tău.

Cu drag,

Un Om A sau B

……………………..

Dragă Omule A sau B,

Nu mai pot. Ești o ființă imposibilă. Pe bune! Nu ești în stare nici măcar să ai grijă de un bun de care ești dependentă. Chiar trebuie să îți spun eu tot ceea ce să faci sau să alegi? Cine te pune să te zgârcești? Dacă ești zgârâie brânză așa îți trebuie. Nu vrei ca telefonul să aibă parte de nenorociri, dar nici nu faci nimic ca să eviți acest lucru. Știi ce cred? Că tu cumperi la întâmplare. Așa că, pentru a putea răspunde la întrebările tale, am să-ți pun eu câteva întrebări.

Știi de ce merită să cumperi o husă pentru telefon și o folie pentru telefon, de cea mai bună calitate?

Având în vedere că sunt sigură că nu știi, am să-ți răspund la această întrebare în cele ce urmează. Este necesar să-ți cumperi accesorii pentru telefon, de cea mai bună calitate, pentru ca cel care te ajută să comunici ușor cu prietenii să scape cu „viață” când dai cu el de pământ sau aterizează în apă. Husa și folia îl vor proteja cum se cuvine când tu vei încerca să-i spargi  „fața” sau  să-l lovești la spate, chiar și fără să vrei. În plus, alegând huse și folii pentru telefon, de înaltă calitate, i-ai da o șansă telefonului să arate mai bine în ciuda accidentelor suferite.

Știi care sunt diferențele între a achiziționa un produs ieftin față de unul superior calitativ?

Nu știi. Dacă ai ști, nu ai achiziționa produse care nu îți protejează sub nicio formă telefonul. Tare îmi este milă de telefonul tău. Așa că, am să-ți spun eu puțin mai încolo ce huse pentru telefon și ce folii pentru telefon trebuie să-ți achiziționezi pentru ca telefonul tău să nu mai aibă parte de leziuni de niciun fel. Acum însă îți voi spune care sunt diferențele dintre achiziționarea unui produs ieftin față de unul superior calitativ.

Știi și tu foarte bine că există o gamă variată de huse și folii pentru telefon. Din păcate, nu toate husele sau foliile existente pe piață sunt și de cea mai bună calitate. Un bun exemplu pentru a înțelege diferențele dintre un produs ieftin și unul superior calitativ îl reprezintă chiar telefonul tău. Iată care sunt acestea:

  • o husă sau o folie ieftină dintr-un material puțin rezistent la șocuri nu protejează în mod corespunzător telefonul. Husa și folia pe care le-ai achiziționat recent ți-au ajutat cumva telefonul? Nu. Zace săracul pe birou, amărât din cauza traumatismului suferit recent la cap și la față. Dacă i-ai fi pus o husă antișoc care este utilă celor care scăpă telefonul des, telefonul tău ar fi fost foarte fericit. Nu pot să uit fața sa stâlcită. O folie din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul, precum este folia pentru telefon Lemontti, ar fi fost perfectă pentru telefonul tău. Să știi că încă așteaptă cuminte la cei de la BrandGSM să o achiziționezi pentru a-ți proteja telefonul. Nu strâmba din nas! Ia-o dacă vrei ca fața telefonului tău să nu mai sufere iar.
  • achiziționarea unui produs ieftin îți creează vaga impresie că plătești mai puțin. Inițial așa este, dar având în vedere că produsul ieftin nu este rezistent în timp, va trebui să-l schimbi des. Acest lucru te va determina să cheltuiești în final mai mulți bani decât ai fi dat pe o husă sau o folie de calitate superioară. Câți bani ai cheltuit până acum pe husele pentru telefon pe care le-ai achiziționat în ultima vreme? Îți spun eu, mulți, foarte mulți. Dar nu-i nimic. Ai șansa să remediezi situația. Alege o husă de la brandgsm.ro, una marca Lemontti sau Spigen, de exemplu, și telefonul tău nu va mai avea probleme.
  •  un produs superior calitativ va prelungi viața telefonului tău. Acesta va arăta și va funcționa fără probleme o perioadă mai lungă de timp.

Ținând cont de aceste trei diferențe pe care le-am evidențiat, ce alegi? Un produs ieftin sau unul superior calitativ? Te-am pus pe gânduri, sunt sigură. Din acest acest motiv, în cele ce urmează am să îți mai dezvălui încă trei motive pentru care merită să alegi accesorii de calitate pentru telefon. Înainte de asta însă, am să-ți dezvălui numele a două produse pe care ar fi bine să le cumperi pentru ca telefonul tău să „răsufle ușurat” fiindcă de acum va putea face față tuturor vicisitudinilor.

Husa Huawei Mate 10 Lite Lemontti Silicon Transparent este husa pe care ar trebui să o alegi pentru a avea parte de protecție antișoc. Ea este soluția perfectă pentru protecția telefonului tău împotriva zgârieturilor, prafului și loviturilor. Ți-o recomand, deoarece păstrează contururile telefonului și îi conferă un aspect interesant prin design-ul practic și estetic. O poți aplica ușor datorită materialului elastic din care este confecționată. Decupajele sunt bine concepute, dându-ți posibilitatea să ai acces facil și usor la funcțiile telefonului. Este exact ce-ți trebuie, mai ales că are butoanele acoperite pentru un plus de protecție. Cei care au creat-o au înțeles că trebuie să ofere unor oameni ca tine, o soluție care să ferească telefonul de orice pericol.

În ceea ce privește folia de protecție, te sfătuiesc să alegi folia Huawei Mate 10 Lite Lemontti Sticla Full Glue Negru, deoarece este rezistentă la lovituri și zgârieturi. Cheie, tirbușon, ciocan…folia Lemontti rezistă! Nu mai nimic de zis. Privește și ține minte!

Să nu te mire că ți-am recomandat produse de brand. Din punctul meu de vedere, rezistența, protecția maximă oferită și posibilitatea de a face economie în timp, prin faptul că îți achiziționezi două produse de calitate superioară care au durată de viață mare și implicit prelungesc și viața telefonului, sunt avantaje clare ale produsele de brand față de cele de non-brand.

Acestea fiind zise, iată și celelalte 3 motive ale achiziționării de accesorii de calitate, pe care ți-am promis că ți le dezvălui. Achiziționarea de accesorii de calitate îți permite să:

  •  faci economie de bani în timp;
  • nu mai fii stresată (nu te vei mai mai gândi că dacă cumva îl scapi se poate deteriora sau că dacă îi atingi ecranul cu ceva, acesta se poate zgâria- telefonul tău va arăta mereu impecabil datorită husei antișoc și foliei rezistente);
  • îți pui și mai mult în valoare telefonul (întotdeauna ți-ai dorit asta…știu).

După câte ți-am scris, nu știu ce aș mai avea de zis. Aaaa….mi-am amintit. Spui mereu că pentru tine respectul față de ceilalți este foarte important și că îți place să fii respectată de cei din jurul tău. Din acest motiv, cred că este bine să afli că echipa BrandGSM își respectă clienții prin oferirea de produse de calitate superioară și informații despre acestea. Am ținut să precizez acest lucru, pentru a te ajuta să înțelegi că te poți avea încredere oricând în această echipă care investește constant în dezvoltarea portofoliului de produse pentru a fi în trend cu toate noutățile apărute atât în zona de fashion pentru huse și accesorii, cât și în zona de tehnologie. Nu colaborează decât cu firme consacrate, care furnizează produse cu un înalt grad de calitate. Toate aceste atuuri au făcut ca magazinul BrandGSM.ro să devină unul dintre cele mai importante magazine online din România.

Ce aș mai putea spune? Poate faptul că ești zăpăcită, dar că îmi place că te străduiești ca lucrurile personale să arate perfect. Așa că, nu mai ezita. Alege husa și folia perfectă pentru telefonul tău din magazinul care din respect pentru clienți oferă doar produse de calitate. Nu mă crezi? Privește videoclipul următor!

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zVuwE0KI-CA&w=560&h=315]

Videoclip creat cu poze de pe BrandGsm.ro și urcat pe canalul propriu de Youtube. A se asculta cu boxele deschise.

Te îmbrățișez!

Cu mult drag,

Viața

Capitolul 13 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.