You are currently viewing Conversație cu viața- O piatră naturală pentru o viață normală

Conversație cu viața- O piatră naturală pentru o viață normală

Dragă viață,

Mai poți? Eu îți spun sincer nu mai pot. M-am săturat de situația actuală, de teama care mă înghiontește constant, de lipsa oamenilor care anul trecut erau prin preajma mea. Îți mărturisesc că nu mai ești ce-ai fost. Te-ai schimbat complet. Zici că ți-a făcut operație estetică un medic pe care îl poți acuza de malpraxis.  Glumesc, nu ai tu atâția bani pentru operații estetice. Te cunosc, te cunosc mai bine decât crezi tu.

Nu ai vrea să devii ce-ai fost? Dacă ai redeveni cea de anul trecut, ar fi perfect. Nu aș mai vrea nimic altceva. Zău! Nu-mi place de tine cea de acum. Vreau să te schimbi. Îmi dai o stare foarte proastă. Nu am deloc energie, sunt mereu stresată, starea de anxietate mai are puțin și atinge cote maxime. Pe bune. Spune-mi, nu îți este milă de mine? Nu mă compătimești? Și apropo? Tu mă suporți așa lipsită de vlagă, de curaj, de îndrăzneală, de puterea de a lupta să meargă înainte ori ce ar fi?

Îmi este foarte greu să privesc înainte când prezentul nu-mi indică un viitor mai luminos. Știi ce am să fac? Cu toată lipsa asta de vlagă, de curaj, de îndrăzneală am să încerc să te schimb. Da, am să mă transform în make-up artist sau în stilist. Am să-ți schimb puțin înfățișarea. Ce preferi? Să te machiez sau să-ți tai pletele lipsite de strălucire și volum? Mă voi distra pe cinste, mai ales că nu voi folosi instrumente speciale, nu produse de machiaj, nu foarfece, nu brici. Vor fi soluții mici cu o putere mare.

Știi…îmi tremură și condeiul în mână de atâtea emoții. Nu pot să cred că nu mi-a venit această idee mai devreme. Așa nu mai eram nevoită să-ți privesc fața asta ce nu-mi convine deloc. Nu te supăra, dar ești urâtă foc. Dar nu-i nimic. Chiar și pe timp de pandemie, îți voi reda chipul frumos, acela care tare îmi place mie.

Știi ce instrumente am să folosesc? Cristale naturale, o sumedenie de cristale naturale. Voi începe cu cristale pentru casă pentru redefinirea trăsăturilor, voi continua cu redefinirea zâmbetului frumos cu cristale protectoare și a sclipirii din privire cu cristale pentru prosperitate.

Vei fi o capodoperă, să știi. Nu te vei mai recunoaște deloc. Crede-mă! Vei fi complet schimbată. Există cristale și pietre semiprețioase cu o forță vindecătoare extraordinară, întrucât au capacitatea de a-ți reda echilibrul fizic și psihic. Astfel, chipul tău își va recăpăta seninătatea și frumusețea de altădată.

Abia aștept să le așez prin casă sau le transform în bijuterii, mai bine zis în bijuterii talisman. Sunt sigură că, de îndată, ce voi trece la acțiune, îți vei schimba înfățișarea ca prin farmec, iar eu mă voi bucura tare mult.

Totuși, dacă stau mai bine și mă gândesc, nu pot să trec la treabă fără să-ți cer permisiunea. Orice persoană care se lasă pe mână unui make-up artist sau unui stilist trebuie mai întâi întrebată ce anume alege, ce-și dorește. De asemenea, aș dori să știu care cristale naturale crezi că sunt potrivite pentru înfrumusețarea ta. Cum nu am experiență în domeniu, nu vreau să folosesc niște instrumente greșite.

Și încă ceva. Știu că este absurd să i se pună o astfel de întrebare clientului, dar totuși eu te voi întreba. Dacă ai fi în locul meu, tu cum ai utiliza cristalele pentru a-ți schimba înfățișarea?

 În speranța că nu te vei enerva la citirea acestei scrisori și că îmi vei răspunde numaidecât, te îmbrățișez.

Cu drag,

Un Om A sau B

……………………………………………………..

Dragă Omule A sau B,

Speri să nu mă enervez? Ei bine, m-am enervat rău de tot. Sunt urâtă după părerea ta?! Nu-ți mai place de mine?! Serios?! Nu mă așteptam la așa ceva de la tine. Credeam că sunt un dar prețios, dar văd că nu sunt decât rățușca cea urâtă.

Doamne sfinte! Vouă oamenilor nu vă mai convine nimic. Ești o ființă nerecunoascătoare. Câte am făcut pentru tine! Câte ți-am oferit! Ești inconștientă! Ar trebui să fii fericită doar pentru faptul că încă sunt lângă tine și că ești sănătoasă.

În loc să-mi scrii pentru a-mi mulțumi, îmi scrii să mă jignești și să mă anunți că vrei să-mi schimbi înfățișarea. Incredibil! De-a dreptul incredibil! Dar totuși adevărat.

În fine…bine. Vrei să mă schimbi?! Fă-o! Vreau să o văd și pe asta. Dar, reține! Dacă tot mă vei schimba, o să faci cum vreau eu. Ai să joci după cum îți spun eu. Nu vreau să mă uit în oglindă și să mă apuce și mai tare durerea de cap. Așa că, nu uita ceea ce îți voi dezvălui în cele urmează… Și apropo, îți permit doar să mă machiezi. Știi de ce? Fiindcă dacă îmi tai pletele, îți tai de fapt craca de sub picioare…Auzi la tine! Vrei să devii stilist și nici nu știi ce presupune asta…

În fine…să revenim la subiect. Așadar, pentru a mă înfrumuseța, vei alege doar cristalele pe care le vreau eu, deoarece cred că doar acestea te pot ajuta să-ți atingi obiectivul. În plus, ni se potrivesc la amândouă.

Înainte de a ți le dezvălui, trebuie să-ți mărturisesc că pentru a mă înfrumuseța, pentru a reuși să-mi schimbi înfățișarea, trebuie să te încarci pozitiv, să scapi de griji și de anxietate și să treci cu bine peste zilele grele. De îndată ce îți vei atinge obiectivul, înfățișarea mea se va schimba. Nu mă vei mai recunoaște. Vei fi de-a dreptul surprinsă de mine. Dar nu mai vreau să lungesc vorba. Iată ce trebuie să faci.

 

Pune mâna pe rubin și începe să-mi evidențiezi trăsăturile!

Primul cristal care trebuie să intre în posesia ta pentru a-mi schimba înfățișarea este rubinul. De ce? Pentru că rubinul îți va da curajul despre care mi-ai spus că îți lipsește. De asemenea, te va ajuta să învingi frica și prejudecățile. De fiecare dată când te vei afla într-o situație conflictuală îți va da curajul necesar să faci față adversităților celorlalți și să triumfi.

De îndată ce vei triumfa, chipul meu va începe să fie mai frumos. Prin urmare,  alege un rubin brut și ține-l mereu pe biroul din cameră sau alege-ți o bijuterie cu rubin, pe care să o porți mereu. Poate fi o pereche de cercei sau o brățară.

Pietrele semipretioase care te incarca pozitiv StoneMania.ro

 Fă-mi privirea frumoasă cu o piatră turcoaz

Știi de ce ți se pare că sunt urâtă? Pentru că îți lipsește acel element care să-ți ofere protecție și să te ajute să ai parte de succes. De vei purta zilnic pietre de turcoaz, acestea te vor proteja de accidente și de evenimente neplăcute. În perioada aceasta stresantă prin care tu și semenii tăi treceți, va absorbi toate energiile negative, oferind pace și bucurie. Îți dai seama cum voi arăta eu când pacea va fi cu tine? Alege, de exemplu, o figurină sub formă de înger și pune-o pe noptieră, să vegheze asupra ta clipă de clipă. Sunt sigură că îmi vei scrie să-mi povestești despre efectele sale. Abia aștept!

Pietrele semipretioase care te incarca pozitiv StoneMania.ro

 

Continuă machiajul cu un acvamarin!

Știi când am să devin din ce în ce mai frumoasă? Când ai să-ți dezvolți curajul și ai să-ți regăsești pacea. Iar asta o poți face cu cristalul numit acvamarin sau „apa mării”. Acest cristal are proprietăți calmante și susține fluxul vieții (adică pe-al meu  🙂  ). Trebuie numaidecât să intri în posesia lui. Va îndepărta stresul și frica, oferindu-ți pace și liniște. Este exact ceea ce ai nevoie pentru a mă face frumoasă.

Ai nevoie de el lângă tine, pentru a-ți calma stările nervoase, pentru a-ți recăpăta pacea interioară astfel încât să mă vezi din nou așa cum sunt de fapt, frumoasă. Alege-l și-ți vei atinge obiectivul cu și mai mare ușurință! Îți recomand o bijuterie cu cristale, de exemplu, o brățară cu discuri mici de acvamarin. Poart-o zilnic, căci nu vei regreta.

Fă ultimele retușuri pe chipul meu cu un cristal de stâncă

Am lăsat la final Cristalul de Stâncă sau Cuarțul, deoarece este perfect pentru retușuri. Te ajută să treci cu bine peste zilele grele. Cuarțul este numit „Piatra Puterii” , este talismanul care aduce noroc. Este cristalul cel mai puternic amplificator energetic și curativ de pe Pământ. Ai nevoie de el pentru a te vindeca, pentru a te ghida spiritual. Odată vindecată, eu îmi voi recăpăta frumusețea în ochii tăi. În sfârșit vei fi capabilă să-ți evaluezi alegerile și comportamentele pentru a te asigura că sunt suficient de bune pentru a-ți atinge toate obiectivele, vei vedea totul într-o altă lumină. Îți recomand să alegi un Cuarț brut și să-l porți cu tine oriunde mergi, pentru a te bucura în orice clipă de beneficiile sale extraordinare.

 

Acestea fiind zise, nu-mi mai rămâne decât să mă las pe mâna ta și să-ți urez spor la treabă. Sunt sigură că, dacă vei folosi toate cristalele pe care le-am ales, voi avea un chip nu frumos, ci splendid.

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Dsf0NVZ62jU]

                     (A se viziona cu boxele deschise)

Mult succes îți doresc în procesul de înfrumusețare al chipului meu!

Cu mult drag,

Viața

Capitolul 12 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.