Conversație cu viața- Călătorind către răsfăț, aroma unică a amintirii de neuitat

Dragă viață,

Azi sunt nostalgică. Inima și-a amintit de acel moment de neuitat când am pornit în călătoria ce avea să-mi schimbe pentru totdeauna viața. Astăzi am simțit aroma proaspătă de busuioc și patchouli verde. Și a fost suficient să-mi amintesc de ea, de iubire, de cea care m-a făcut să devin alt om.

Îți amintești? Era o dimineață însorită, dintr-o primăvară oarecare. Am pornit la drum cu inima plină de emoții. Începea o călătorie interesantă care avea să-mi dea șansa să cunosc oameni și locuri noi. Cel puțin așa am crezut atunci. Nici prin gând nu mi-a trecut că această călătorie nu va fi una ca oricare alta, ci una care mă va duce către iubire, una care îmi va cunoștință cu clipa împlinirii sufletești.

Și nici acum nu-mi vine să cred ce supriză mi-a făcut atunci destinul. Nu de multe ori ai șansa să călătorești către iubire. Și nu toți oameni au norocul acesta. Eu l-am avut și pentru asta trebuie să-ți mulțumesc, nu-i așa?

Îți mulțumesc, dragă viață, pentru toate acele clipe minunate pe care le-am trăit. Pentru faptul că m-ai ajutat să cunosc iubirea care m-a făcut să înțeleg că sufletul unui om este mai important decât orice altceva.

Recunosc, până să pornesc în călătoria ce avea să mă fac să simt că trăiesc, nu doar că exist, mi-a fost frică de iubire. Credeam că nu este pentru mine și că nu o să ne întâlnim niciodată. M-am înșelat, ne-am întâlnit, am prins aripi și-am început să zbor, să simt gustul dulce al fericirii și-al împlinirii. A fost superb încât și timpul s-a oprit în loc să îmi privească iubirea ce-mi strălucea în privire și-n inimă cu foc.

Dar spune-mi, dragă viață, de ce iubirea pleacă atunci când aroma fericirii este din ce în ce mai intensă? De ce iubirea devine amintire, pumnal înfipt în inimă, poveste dintr-o carte. De ce a fost nevoie să simt aromă proaspătă de busuioc și patchouli verde a unor cosmetice barbati, ca să-mi amintesc cum eu cândva am călătorit către iubire, iar ea s-a prefăcut în dulce amintire de neuitat?

Te îmbrățișez,

Cu drag,

Om A sau B

…………………………….

Dragă Omule A sau B

Te rog, scapă de nostalgie. Nu-mi place tristețea de pe chipul tău. Când ți-am dat posibilitatea să simți aroma proaspătă de care mi-ai vorbit, nu am vrut să te fac să suferi și nici să-ți amintesc de acea perioadă în care ai călătorit către iubire.

Intenția mea a fost cu totul alta. Având în vedere situația grea prin care treci, am vrut ca noi două să fim cât mai aproape una de alta, prin amintirea unui lucru pe care noi două îl iubim foarte mult, și anume natura. Am vrut să ne bucurăm și să pornim împreună în călătoria simțurilor și a hidratării printr-un ritual complet de îngrijire a corpului. Știu cât ești de stresată și cât îți dorești să te relaxezi.

Așa că, ți-am scos în cale câteva produse Bottega Verde, care au la bază trei ingrediente cheie cultivate cu grijă pe cele 300 de hectare ale Domeniului Massaini ( din Italia) (măslinele, vița de vie și ovăzul), pentru a-ți aminti că este timpul să pornești pe cele mai îndepărtate meleaguri ale prospețimii și  să te bucuri de un ritual de îngrijire complex realizat doar din ingrediente naturale.

Nu uita că în ciuda situației dificile, trebuie să-ți îngrijești corpul. Dacă o faci, semnele trecerii timpului se vor observa rapid și, atunci când te vei uita în oglindă, nu-ți va plăcea ceea ce vei vedea. Prin urmare, îți recomand să descoperi ce se află dincolo de un ritual intens de hidratare.

Și, cum tu nu ești în stare să faci asta, te voi ajuta eu să faci acest lucru prin intemediul câtorva sfaturi pe care ți le voi da în cele ce urmează.

Folosește creme hidratante

Dincolo de ritualul intens de hidratare se află cremele hidratante care, de îndată ce le vei folosi, te vor invita să călătorești pe tărâmul răsfățului și aș zice și al iubirii față de propiul corp. Amintește-ți că, înainte de toate, trebuie să te iubești pe tine însăți. Iubirea aceasta te va ajuta să vezi adevărata frumusețe de pe trupul vieții, adică de pe al meu.

Crema hidratantă este benefică pentru toate tipurile de piele

De ce? Fiindcă repară, protejează și înmoaie. Cu toate acestea, nu orice produs va face asta. Trebuie să alegi întotdeauna crema potrivită pentru tipul tău de piele. Pentru pielea uscată sunt bune cremele ultra-hidratante cu substanțe nutritive liniștitoare. Pentru pielea mixtă, cremele ușoare și mătăsoase și pentru tenul gras, cele mai bune sunt cremele hidratante ușoare și cu absorbție rapidă, care nu sunt foarte untuoase.

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate și pentru că știu că îți place aroma de lâmâie fiindcă și aceasta îți amintește de cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, îți recomand să începi să folosești Crema de corp hidratanta, cu aroma de lamai – Limone e Agrumi.

Am făcut o asemenea alegere pentru tine , deoarece acestă cremă îți va hidrata, în profunzime pielea, va promova refacerea barierei cutanate, va fortifica protecția naturală a pielii și va preveni deshidratarea sa.

Pe de altă parte, nu conține parabeni, uleiuri minerale și formaldehidă. Este bogată, plăcută și îți va face pielea mătăsoasă și parfumată cu note pline de viața (adică de mine, căci sunt peste tot), de lămâie și portocală din Sicilia. De asemenea, este cremoasa și catifelată, vei vedea, se va topi pe piele. Și datorită formulei îmbogățite cu extract din lămâi siciliene, îți va hidrata pielea, lăsând-o radiantă

 De îi vei permite, Bottega Verde îți va răsfăța trupul cu o cremă hidratantă, care datorită texturilor cremoase și emoliente, îți va învălui pielea în parfumuri speciale și te va invita să călătorești pe tărâmul răsfățului absolut și al iubirii de frumos, care va deveni și el de neuitat.

Vei înțelege de îndată ce vei folosi creme de corp Bottega Verde, că ele pot fi considerate pe drept cuvânt elixir de frumusețe, întrucât ingredientele active au grijă de piele eficient, dar cu naturalețe.

Dimineața este un moment perfect pentru hidratarea pielii

Cu toate acestea, recunosc că cel mai bine este să-ți hidratezi pielea după ce o cureți, deoarece este esențial să aplici crema hidratantă pe pielea curată pentru ca aceasta să aibă efect. Dacă preferi, poți aplica crema hidratantă înainte de culcare și după curățarea feței. În plus, trebuie să ai în vedere că acest tip de cremă este ultimul produs care se aplică, adică mai întâi aplici demachiantul, apa tonică și conturul pentru ochi și închei sesiunea de înfrumusețare cu crema hidratantă.

Aplică crema prin intermediul unui masaj

Crema hidratantă trebuie aplicată întotdeauna pe piele printr-un masaj care ajută la stimularea circulației și favorizează pătrunderea produsului în pori. Dacă aplici crema hidratantă pe piele când este încă ușor umedă, efectul hidratant va dura mai mult.

Cantitatea de cremă aplicată pe piele variază

Nu există o cantitate fixă, deoarece depinde de tipul de piele și de zona corpului pe care dorești să aplici crema hidratantă, totuși, nu trebuie să ai impresia că, dacă adăugi mult produs, rezultatele sunt mai bune. Pentru a îți face o idee, o cantitate de cremă echivalentă cu mărimea unui bob de năut este suficientă pentru față, de exemplu. Reține că este vorba despre absorbția produsului de către piele, fără a lăsa deasupra un strat alb și untuos.

Pentru ca această cremă să aibă efect, pielea trebuie să fie curată și lipsită de impurități și acest lucru nu-l vei realiza numai cu o igienă bună și curățare zilnică. Este necesar să-ți exfoliezi pielea o dată pe săptămână. În acest fel, porii absorb produsul mai bine și eficacitatea acestuia este mai mare.

Utilizează cremă zilnic

Crema hidratantă trebuie utilizată zilnic pentru a menține pielea îngrijită și protejată de factorii de mediu.

Acestea fiind zise, te invit să pornim împreună în călătoria simțurilor, a iubirii de natură și frumos.  Odată ce vom pătrunde în universul Bottega Verde, cel al aromelor inedite, vei simți împlinirea. Știi de ce? Fiindcă vei avea șansa să-ți supui corpul unui tratament complet și eficient, dar natural. Acest lucru te va face să simți cu adevărat bine în pielea ta.

Știi…abia aștept să zâmbești fericită și să mă trăiești din nou ca atunci când acea iubire ți-a ieșit în cale. Abia aștept să devii din nou alt om de îndată ce vei apela la elixirul frumuseții.

Bagajul meu este pregătit. Alungă nostalgia. Azi vine bucuria. Începe călătoria simțurilor în „aeronava” aromelor unice de lămâie, aloe vera, vanilie sau piper roz numită Bottega Verde (cu o istorie de peste 45 de ani de când a devenit un etalon în industria beauty, reinventând conceptul de produse naturale prin hidratare intensă și arome inedite ) către tărâmul răsfățului ce poate deveni o amintire de neuitat.

Bottega Verde

Te aștept la bord! Te îmbrățișez!

Cu drag,

Viața

Capitolul 14 din „Conversație cu viața”, poveste ce se va derula pe parcursul probelor Superblog 2020.

1 thought on “Conversație cu viața- Călătorind către răsfăț, aroma unică a amintirii de neuitat”

  1. Pingback: Proba 14. Aroma unei amintiri unice Bottega Verde

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *