Aventura Superblog-ready to start again

Aventura Superblog

Aventura Superblog-ready to start again

Am alergat prin timp, timpul a alergat prin mine. A fost un maraton redutabil. Mi-a plăcut mult. Dar consider că a sosit vremea să revin la vremurile de altădată. A sosit timpul să revin la Superblog. Aș vrea să spun că sunt 100% pregătită să-mi pun la bătaie creativitatea, dar nu am acum. Viața e imprevizibilă. Într-o competiție în care voi concura mai întâi cu mine însămi, apoi cu ceilalți, totul este relativ. Dar flacăra vie care arde în sufletul care își dorește să devină pictor de cuvinte îmi șoptește să dau drumul cuvintelor, să nu le mai țin prizoniere, să le permit să își întindă aripile, să le permit să fie pictate de foaia virtuală, să ajungă la cei care le vor citi.

Nu știu ce se va întâmpla, câtă forță va avea creativitatea mea să concureze cu celelalte spirite creative. Știu doar că unul dintre motivele pentru care  voi scrie este pasiunea pentru scris. Bineînțeles, mă voi bucura enorm dacă voi câștiga vreo probă. Nu pot să spun că mă înscriu în competiție doar de dragul de a scrie. Aș minți. Îmi doresc să câștig. Dacă nu voi câștiga diverse premii, voi avea mulțumirea sufletească că am mai căpătat mai multă experiență. Cu fiecare articol pe care îl scriu, încerc să mă perfecționez, iar perfecționarea este întotdeauna un câștig.

Dar nu vreau să mai lungesc vorba. Acest scurt articol articol reprezintă confirmarea înscrierii mele la Superblog. Mult succes, dragilor! Vă salut, Claudia și Albert!  

 

This Post Has 4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.