Ce purtăm la început de toamnă?

Ce Purtăm Toamna Aceasta
Sursă foto: freepeople.com

Ce purtăm la început de toamnă?

A venit toamnă…acoperă-mi inima cu ceva…aș putea spune, vorba marelui Nichita Stănescu. Dar voi spune că a venit toamna și a sosit timpul să ne îmbogățim garderoba cu noi articole vestimentare.

Nu știu vouă ce vă place, dar mie tare îmi place shopping-ul, în special cel online. Este adevărat, nu știu unde am să mai pun atâtea haine, dar nu asta este important. Important este ce se poartă toamna aceasta.

Nu știu dacă ați aflat, dar se pare că toamna aceasta trebuie să purtăm din nou articole vestimentare din piele sau din imitație de piele. În colecția de toamnă a unor magazine precum Mango, Zara, Massimo Dutti, Uterqüe sau Free People.

Unele magazine precum Uterqüe sau Massimo Dutti au pariat pe articole vestimentare din piele de oaie 100%. Altele, precum Mango sau Zara, preferă articole de îmbrăcăminte din imitație de piele confecționate din poliuretan.

Deși din punct de vedere vizual articolele de îmbrăcăminte din piele și cele din imitație de piele nu se disting în totalitate, prețul ne va ajuta întotdeauna să facem distincție între unele și altele în majoritatea cazurilor. Și ce fel de haine putem purta în această pentru toamnă?

Lăsând deoparte jachetele de piele, pantalonii, rochiile, fustele și cămășile devin cele mai populare propuneri ale firmelor de modă pentru sezonul acesta. Dintre pantaloni, se remarcă atât modelele cu talie înaltă, cât și cu croi drept. Unii pot fi combinați cu blazere asortate. Ați îndrăzni să purtați o ținută complet din piele?

O altă modalitate de a crea o ținută complet din piele ar fi să alegeți salopete din imitație de piele precum cea de la Free People. Sunt articole de îmbrăcăminte mai speciale, dificil de  găsit printre noile propuneri ale firmelor de modă, dar să și e și mai greu.

Cămășile sunt numeroase în noile cataloage. În principal, cele cu un design clasic, de culoare neagră. Și, de asemenea, negre sunt și rochiile  de piele din acest sezon. Rochiile în general sunt de lungime midi, tăiate în talie și cu unele detalii (volane care dau un plus de farmec).

Unde puteți găsi articole vestimentare de acest gen? Fiindcă astăzi sunt darnică (nu că nu aș fi și în restul timpului), vă voi dezvălui de unde anume vă puteți achiziționa pantaloni, rochii, camăși, salopete, fuste de piele sau imitație de piele. Așadar, vă puteți achiziționa:

 • Bluză din piele 100%  de pe site-ul firmei Massimo Dutti;
 • Pantaloni culotte din piele 100%  de pe site-ul firmei Massimo Dutti;
 • Bluză neagră din piele cu cordon de pe site-ul Massimo Dutti;
 • Top Lilian din imitație de piele de pe site-ul firmei Free People;
 • Salopetă The One Vegan din imitație de piele de pe site-ul Free People;
 • Rochie cu efect de piele de pe site-ul celor de la Zara;
 • Pantaloni cu efect de piele de site-ul celor de la Zara;
 • Fustă plisată din imitație de piele de pe site-ul celor de la Mango;
 • Fustă din imitație de piele de pe site-ul celor de la Uterqüe.
Ce Purtăm Toamna Aceasta
Sursă foto: massimodutti.com/ro/
Ce Purtăm Toamna Aceasta
Sursă foto: massimodutti.com/ro/
Ce Purtăm Toamna Aceasta
Sursă foto: massimodutti.com/ro/
Ce Purtăm Toamna Aceasta
Sursă foto: freepeople.com
Ce Purtăm Toana Aceasta
Sursă foto: freepeople.com
Sursă foto: zara.com/ro
Sursă foto: zara.com/ro
Sursă foto: mango.com/ro
Sursă foto: uterque.com/ro

Ce părere aveți de tendințele din această toamnă, le-ați purta? Eu da, pe câteva dintre ele.

This Post Has 2 Comments

 1. Flori din calimara

  Ce frumoase și inspirate sunt ținutele alese de tine 🙂 abia așteptam și eu sezonul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.