Sfaturi pentru alegerea unor servicii web de calitate

Una dintre elementele cheie pentru crearea unei pagini web, care să nu ne dea multe bătăi de cap, este alegerea unor servicii web de calitate. De multe ori mi s-a întâmplat să-mi aud prietenii că au probleme cu firma de hosting, care au făcut tot felul de schimbări interne, iar ei nu și-au mai putut accesa cu vechea parolă site-ul, adresele de mail nu au mai funcționat și au apărut diverse alte complicații.

Dacă vreți să alegeți un serviciu de hosting de calitate, există câteva elemente cheie care trebuie avute în vedere, pentru a nu avea probleme cu site-ul. Știu că este foarte enervat ca atunci când ai treabă, când trebuie să postezi ceva important pe site, să-ți pice site-ul. Este adevărat, acest lucru este posibil să se mai întâmple, dar cu toate acestea, trebuie avut grijă când alegeți serviciile web.

Sfaturi pentru alegerea unui serviciu de hosting bun

În primul rând trebuie să faceți un studiu, comparând diferitele opțiuni pe care le aveți. Acest lucru poate fi foarte complicat, deoarece, în prezent, există o sumedenie de oferte pe Internet. În orice caz, ar trebui să țineți cont de aceste elemente.

Firma de hosting trebuie să ofere un serviciu scalabil

Este important să studiați opțiunile de hosting web care vă sunt oferite. Deși la început este posibil să aveți nevoie de puțin spațiu în GB, pe viitor este posibil să fie nevoie să-l măriți. Sau o să aveți nevoie de mai multe adrese de mail. Sau o să vă cumpărați mai multe domenii la un preț convenabil. Firma de hosting trebuie să vă permită să vă extindeți, pentru a nu fi nevoiți să schimbați serverul.

Un procent cât mai mic de erori

Un serviciu de hosting care se confruntă cu erori de server iar paginile nu se încarcă, este fără îndoială un serviciu de proastă calitate. Puteți studia paginile altor site-uri care folosesc același server (puteți să vă uitați în portofolii sau să întrebați pe forumuri), pentru a afla dăcă funcționează corect.

Un serviciu tehnic responsabil

Există firme care se contactează foarte greu, fie pentru au un formular de corespondență pe care niciodată nu-l citesc, ori pentru  că întârzie cu răspunsul după a fost o problemă gravă. De exemplu, v-a căzut pagina web.  Uneori întârzie mai bine de 24 de ore cu răspunsul. De aceea este bine să schimbați câteva mail-uri ei înainte a-i contracta.

Firma de hosting trebuie să vă permită să faceți un backup

Un serviciu de hosting web de calitate trebuie să vă permită să vă permită să salvați și să descărcați paginile într-un alt loc pentru ca, în caz că ele au probleme, să nu se piardă toată informația de pe site. O alternativă în acest caz, dacă aveți nevoie de mult spațiu este să optați pentru backup la distanță.

Firma de găzduire web trebuie să lucreze cu bază de date ușoară

Dacă vreți să instalați wordpress în site, trebuie să vă lase să creați o bază de date într-un mod ușor. Unele sunt chiar deja optimizate pentru a crea bloguri pe WordPress, fără a mai parcurge tot procesul de instalare. În orice caz, trebuie să vă permită să creați multiple baze de date.

Ținând cont de aceste sfaturi, vreți să aflați și de o firmă de gazduire web care oferă servicii web de calitate? Ei bine, puteți apela oricând cu încredere la Claus Web. Serviciile oferite de această firmă vă vor ajuta să înțelegeți de ce este bine să alegeți servicii web de calitate.

clausweb

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.