You are currently viewing Thecon susține bloggerii

Thecon susține bloggerii

I did it!!! Din nou mi-am ascultat sufletul și simt că am făcut exact ce trebuie. De fiecare dată când îl ascult mi se întâmplă doar lucruri bune. Dar nu mai vreau să lungesc vorba, vreau să trec direct la subiect.

După cum se poate observa, Irina scrie. Bine, Irina scrie de ceva vreme și o face cu mare drag. Cu toate acestea, sufletul meu mi-a spus că este timpul să fac o schimbare, că trebuie să-i transform gândurile în cuvinte într-un loc aparte. Așa că, săptămâna aceasta I did it, am creat Irinascrie.ro și sunt tare fericită pentru decizia luată.

Crearea site-ului nu a fost grea deloc. Mi-am cumpărat domeniu, mi-am transferat blogul de pe subdomeniu pe domeniu și după câteva ore m-am bucurat de noul site. Până aici toate bune și frumoase. De aici a început partea puțin mai dificilă, adică încercarea de a da un aspect frumos site-ului. Recunosc, la scris mă pricep, la design deloc, dar am avut noroc. Soluția salvatoare a venit din partea Sabinei de la Thecon.

Știam de ceva timp de campania „Thecon susține bloggerii” și am zis că e păcat să nu apelez și eu la ajutorul celor care oferă servicii creare site. Cum am procedat? Am urmat pașii din imaginea de mai jos.

Mi-au răspuns imediat și m-au rugat să le spus ce modificări îmi doresc. Le-am spus câteva din modificările pe care mi le doresc și asta a fost tot. S-au apucat de treabă și ulterior mi-au trimis mesaj cu tot ceea ce au făcut. Modificările pe care Sabina mi le-a făcut au fost:

La meniu a făcut următoarele modificări:

  • organizare meniu;
  • adăugare link care să ducă la pagina principală;
  • adăugare pagini.

La sidebar:

  •   a adăugat sidebar-ul pe toate paginile.

De asemenea, mi-a adăugat formularul de contact în pagina Contact și butonul de share în articole. În plus, mi-a oferit sugestii foarte bune pe care le voi pune numaidecât în aplicare.  

Acum blogul care arată mult mai bine ca la început, lucru care mă bucură mult. Prin urmare, dacă există lucruri care nu vă plac pe blog, apelați cu încredere la Thecon. Nu veți regreta! Succes! 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.