Web hosting

Aveți blog pe un subdomeniu? Vă doriți să vă mutați blogul pe domeniu propriu? Vă doriți să aflați mai despre o firmă de web hosting? Vă spun eu mai multe. De fapt, am să vă recomand, să intrați pe site-ul namebox.ro, site-ul unei firme de web hosting pentru a afla ce vă poate oferi o astfel de firmă. Această firmă pune la dispoziția clienților diverse pachete de web hosting, pentru a da posibilitatea clienților săi de a-și alege pachetul care le convine mai mult.

Untitlednav-logo

Dacă aveți blog pe wordpress și vă doriți să vă transferați blogul pe domeniu propriu, cei de la namebox.ro, vă oferă diverse pachete de găzduire wordpress. Puteți alege  între pachetul Basic Wp, care este destinat proiectelor sau blogurilor cu un număr mic de vizitatori, pachetul  Deluxe Wp care este destinat proiectelor online sau blogurilor cu un număr mediu de vizitatori și pachetul Developer Wp destinat proiectelor online sau blogurilor cu un număr mare de vizitatori.

Dacă vreți să vă începeți propria voastră afacere de web hosting o puteți face cu ajutorul pachetele de reseller oferite de cei de la namebox.ro. Aveți posibilitatea să alegeți dintre mai multe pachete de reseller. Cu ajutorul pachetului Reseller Behinner puteți crea  maxim 50 de conturi de găzduire pentru clienții voștri, cu pachetul Reseller Advanced puteți crea  maxim 100 de conturi de găzduire pentru clienți, cu pachetul Reseller Business puteți crea maxim 150 de conturi de găzduire pentru clienții voștri, iar cu Reseller Enterprise puteți crea maxim 200 de conturi de găzduire pentru clienții voștri. Sunteți la un pas de începere a unei afaceri proprii, așa că gândiți-vă bine la avantajele ei.

Dacă nu vreți să începeți o astfel de afacere, ci una gen magazin online, cei de la namebox.ro vă pun la dispoziție toate resursele de care are nevoie magazinul vostru prin intermediul unuia dintre pachetele de web hosting Magento. Există 3 astfel de pachete. Există pachetul Magento Dev 1 cu memorie de 2 gb, cu Server VDS cu virtualizare KVM, optimizat pentru a rula în condiții optime platforma Magento, pachetul Dev 2 cu o memorie ram de 4 gb și care este optimizat pentru a rula tot în condiții optime platforma Magento și pachetul Dev 3  cu memorie de 6gb și optimizat pentru a rula în condiții excelente platforma Magento.

Ce spuneți, nu-i așa că oferta celor de la namebox.ro cu privire la web hosting este tentantă? Dacă vi se pare și vouă tentantă intrați pe site, informați-vă și alegeți pachetul pe care vi-l doriți.

This Post Has 2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.