Vine o zi cînd Funerare Rainbow Dorobantu este alături de tine

You are currently viewing Vine o zi cînd Funerare Rainbow Dorobantu este alături de tine

Vine o zi cînd Funerare Rainbow Dorobantu este alături de tine

 

vine o zi

Trist, dar adevărat. Atunci când te aștepți mai puțin, viața spune din nou Adio cuiva. Suferința pune din nou stăpânire pe tine, sufletul plânge, lacrimile-ți curg. Oricât ai vrea să înțelegi de ce timpul se oprește mai repede decât trebuie, nu înțelegi.

Nici nu ai cum. Cum poți oare înțelege moartea? Cum poți oare accepta că persoana dragă sufletului tău a plecat pe un drum fără întoarcere? Dar totuși o faci, căci destinul nu îți dă o altă alternativă.

Se spune că în viață faci propriile alegeri, că destinul ți-l scrii tu. Ce bine ar fi să fie așa. Ar fi minunat să putem lua o foaie și un pix și, jucându-ne cu cuvintele, să ne trasăm propriul destin, ocolind Moartea, căci nu o vrem.

Dar, nu se poate. Ar fi parcă prea simplu să fim scriitorii propriei povești. Ar fi poate un lucru banal. Iar viața nu e deloc banală. Dimpotrivă, e un dar plin de provocări. Sunt provocări pe care le acceptăm cu drag, atâta timp cât inspirăm și respirăm, bucurându-ne de un nou răsărit de soare urmat de un splendid apus al său.

Alergăm prin lumea viselor, adunăm dorințe, le păstrăm în suflet și așteptăm cu nerăbdare să ni se împlinească.

Îmbrățișăm zilele primite în dar, ne facem că nu simțim cum trece timpul pe lângă noi, cum clipele ni le înghite flămând, cum viața ne-o ia, secundă cu secundă. Trăim…căci de murit nu-i mare scofală.   

Trăim cum putem, uneori mai bine, alteori mai rău. Uneori zâmbim, alteori plângem. Dar trăim încercând să uităm că…va veni o zi…

Avem atâta timp de trăit…e atât de lungă povestea asta a noastră…pe care aparent avem libertatea să ne-o scriem singuri. Ce naivi suntem uneori… Dar această naivitate adânc ascunsă în suflet ne dă puterea să trăim. Și e atât de frumos să trăiești…fără să te gândești că vine o zi…

Și totuși vine o zi când, ca orice poveste, și povestea numită Viață ajunge la sfârșit, lăsând în urmă regrete, suferință, durere, fiindcă nu mai poate fi recitită, retrăită.

E ziua în care cei a căror poveste nu s-a încheiat, trebuie să se despartă de cel a cărui poveste a luat sfârșit. E ziua când Funerare Rainbow Dorobantu este alături de tine, punându-ți la dispoziție servicii funerare București, pentru a te scăpa de grija înmormântării.

Înmormântarea celui a cărui poveste pe pământ s-a încheiat, trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții. Nu este o activitate ușor de îndeplinit, întrucât necesită o atenție sporită. O firmă de pompe funebre precum Funerare Rainbow Dorobantu se ocupă de organizarea înmormântării, oferind un serviciu funerar ireproșabil, dus la bun sfârșit de un personal calificat.

De asemenea, această firmă vine în sprijinul clienților săi cu diferite pachete pentru ca aceștia să poată alege pachetul care li se pare cel mai potrivit. Astfel, atât cei din București, cât și cei din Ilfov, pot apela cu încredere la această firmă atunci când viața spune Adio.  Familiile îndurerate vor avea parte de cele mai bune servicii funerare 24 din 24, la prețuri pentru orice buzunar.

This Post Has 2 Comments

  1. fosile

    Sper că îţi merită să faci această publicitate.Căci da, ştim că există, avem nevoie şi ne folosim de serviciile lor, dar …cînd trecem pe lîngă o astfel de firmă ne uităm în altă parte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.