Vă doriți o dantură frumoasă?

You are currently viewing Vă doriți o dantură frumoasă?

Vă doriți o dantură frumoasă?

Dragillor, am decis să vă pun astăzi câteva întrebări. Nu știu dacă v-am spus până acum, dar sufăr de curiozitate. Sunt atât de curioasă, încât vreau să aflu informații despre orice (mă rog…despre aproape orice 🙂 ). Așadar, să trecem la treabă…

Cum stați cu dantura? Ați avut ceva probleme în ultima vreme? V-ați confruntat cu dureri cumplite de dinți? Ați avut infecții? V- ați săturat de bătut la ușa stomatologilor? Vă înțeleg, nu este foarte plăcut să mergi des la medic. Este și mai neplăcut să tot ai probleme cu dantura, deși mergi des la stomatologie.

Faci tratamente peste tratamente, intervenții peste intervenții, dar totul e în zadar. E cumplit. Portofelul se golește, dantura ți se risipește și zâmbetul îți piere. Ajungi să-ți pui mâna la gură atunci când vorbești, ca să nu ți se vadă dinții lipsă sau dantura stricată. Se poate așa ceva?! Nu se poate. Și fiindcă nu se poate să vă las să suferiți de durere și după un zâmbet frumos, am să vă dau eu soluția rezolvării problemei voastre. Suferiți și voi de curiozitate? Vreți aflați care este aceea? Ei bine, soluția pentru voi se numește implant dentar. Ce e ălă? Este cea mai bună soluție restaurativă. Sună interesant, nu-i așa?

implant-dentar

Este o soluție pe care ar trebui numaidecât să o luați în serios, fiindcă nu degeaba v-o dau (mă rog, v-am dat pontul moca, dar asta e altă discuție… 🙂 ). Știu că în ziua de astăzi nimic nu este gratis, dar…îmi place să îi văd pe oameni zâmbind frumos. Să revenim însă…. Vă spuneam că implantul dentar este cea mai bună soluție restaurativă. Dar asta nu e tot, are și o mulțime de avantaje (le-am aflat și eu de curând… 🙂 ). Și cum vă spuneam că sunt inimă largă vreau să vi le spun și vouă.

avantaje-implant-dentar

Sunt interesante, nu-i așa? Cu toate acestea nu vreți să mai călcați într-un cabinet de stomatologie. Hmm…vă înțeleg…durere…promisiuni…medici plictisiți și nervoși ce nu mai au răbdare cu pacienții…de asta vă temeți voi. Scoateți-vă aceste lucruri din minte. De ce? Fiindcă implantul dentar nu doare!!!!! Ați înțeles??? Nu doare!!!!!! Este o procedură ce are două faze, chirurgicală și proteică, nedureroase. Nu aveți de ce să vă faceți probleme. În plus, dacă mergeți la clinica Cris Smile nu veți avea parte de promisiuni deșarte, ci de seriozitate. Și ghiciți…nici cu medici plictisiți și nervoși nu vă veți întâlni. Vă veți întâlni cu medici tineri mereu cu zâmbetul pe buze (oare și-au făcut și ei implant dentar de au zâmbetul așa frumos? ) care muncesc pentru zâmbetul celor care intră în clinica Cris Smile.

Așadar, ținând cont de toate aspectele enumerate mai sus, din punctul meu de vedere, dacă vă doriți o dantură frumoasă implantul dentar este soluția.   Pentru un zâmbet fermecător, cei de la Cris Smile vă așteaptă oricând la ei. Vă sfătuiesc să nu mai zăboviți și să intrați acum pe site-ul acestei clinici, pentru a afla mai multe informații despre această procedură și nu numai. Vă doresc să zâmbiți mereu frumos, deoarece zâmbetul este cel care vă permite întotdeauna să vă vedeți de drum… 🙂

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.