Un mare meșter

Îmi puteţi spune cine este cel care găseşte leac în toate situaţiile? Cine este cel care le rezolvă pe toate? Nu ştiţi? Vă spun eu dragilor, dacă voi nu aţi reuşit să vă daţi seama. Timpul, dragilor este cel mai mare meşter, cel care le rezolvă pe toate mai devreme sau târziu. Timpul deşi zboară ca nebunul, este mereu grăbit, el reuşeşte întotdeauna să găsească leac în orice situaţie.

Dar pentru ca timpul să-şi vadă de ale lui şi să rezolve orice problemă doar aşa cum el ştie, noi, oamenii, trebuie să avem răbdare. Noi trebuie să învăţăm să aşteptăm. Nimic nu poate fi realizat fără răbdare, fără să fim în stare să aşteptăm momentul potrivit pentru ca un lucru să se înfăptuiască. Doar atunci când îl vom lăsa pe mare meşter să-şi facă treaba, doar atunci când vom lăsa timpul să-şi vadă de ale lui, doar atunci vom găsi o rezolvare pentru problemele care ne frământă.

Haideţi să învăţăm să avem răbdare!

Haideţi să îi acordăm timpului respectul necesar!

Haideţi să învăţăm să aşteptăm momentul potrivit pentru a acţiona, pentru ca mai apoi să ne bucurăm de reuşită, nu să avem regrete!

Haideţi să trăim fiecare clipă, căci este unică!

Haideţi să dăm posibilitatea timpului să-şi facă treaba! Astfel el le va rezolva pe toate.

Haideţi să  ne trăim  viaţa bucurându-ne de tot ceea ce ea ne oferă clipă de clipă! Este păcat să nu o facem, fiindcă ceea ce astăzi nu reuşim să trăim, nu mai trăim niciodată.

O zi minunată să aveţi!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *