Top 3 piese vestimentare MUST HAVE pentru iarna anului 2018!

Fiecare sezon din an este marcat de trenduri specifice, iar iarna 2018 nu reprezintă o excepție. Anul acesta, se poartă piesele vestimentare îndrăznețe, originale și cu atitudine. Așadar, dacă vrei să fii la curent și să îți actualizezi garderoba, citește până la final acest articol pentru a afla cele mai noi informații în materie de modă.

Top 3 piese vestimentare pe care TREBUIE să le ai în această iarnă!

1. Haină din blană
Blănurile sunt extrem de hot în această iarnă, ele fiind piesele de rezistență pentru o ținută stylish. Așadar, dacă încă nu deții o haină din acest material, intră pe https://www.atmospherefashion.ro/haine-dama  și comandă-ți una! Încearcă vestele din blană ecologică, pentru a proteja mediul înconjurător și animalele. Aceste piese, pe lângă efectul extrem de actual și fashionable, sunt și foarte confortabile și călduroase, ceea ce le face perfecte pentru sezonul rece! Așadar, fie că porți o haină lungă, scurtă, o vestă sau doar integrezi elemente din blană în ținutele tale, nu omite acest detaliu!

vesta blana

2. Geacă de fâș în nuanțe îndrăznețe
În această iarnă, se poartă tonurile curajoase de roșu, precum nuanțele grenadine și autumn maple. Așadar, vezi cele mai noi modele de geci de fas de la Atmospherefashion pe site și alege-ți favorita. Combin-o cu alte piese vestimentare care să o pună în evidență, precum jeanși confortabili, negri sau în nuanțe închise de albastru, cizme negre sau în tonuri de maro. Totodată, dacă simți nevoia unui accent în talie, poți adăuga ținutei o centură lată, în aceeași nuanță, pentru a-ți pune în evidență silueta.
geaca-lunga-rosie-de-fas-cu-blanita-arti-10
3. Articolele vestimentare all-silver
Dacă ținutele all-black sunt considerate clasice și nemuritoare, cele all-silver sunt vedetele sezonului rece actual. Așadar, dacă vrei să urmezi trendurile iernii 2018, achiziționează-ți piese vestimentare în tonuri neutre de gri, precum și în variantă ceva mai îndrăzneață – griul metalizat sau argintiul. Fie că optezi pentru un palton gri, lung și cu un croi perfect sau pentru o geacă metalizată, în tonuri curajoase, integrează griul în outfiturile tale. De asemenea, dacă te consideri o persoană aventuroasă, poți adopta ținutele gri din cap până în picioare, extrem de actuale și de prezentate în rândul designerilor din toată lumea.
all silver

Acestea fiind spuse, cele de mai sus reprezintă doar câteva dintre trendurile acestui sezon de iarnă, pe care trebuie neapărat să le încerci și tu. Așadar, la prima sesiune de shopping, asigură-te că incluzi și aceste piese pe lista ta!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *