You are currently viewing Top 3 amănunte pe care bărbații le observă prima dată la o femeie

Top 3 amănunte pe care bărbații le observă prima dată la o femeie

pexels-photo-597327
Te-ai întrebat vreodată la ce detalii sunt atenți bărbații în momentul în care cunosc o femeie pentru prima oară? Pe lângă aspectul fizic general, există unele puncte cheie în care aceștia se opresc cu privirea. De asemenea, unele trăsături ale personalității vor fi observate chiar de la prima întâlnire, cum ar fi exprimarea și simțul umorului.

Iată care sunt detaliile pe care bărbații le observă încă de la prima întâlnire:

Buzele și dantura
Zâmbetul poate dezvălui foarte multe lucruri despre o persoană. De la motivele pentru care acesta apare, până la aspectul vizual pe care îl oferă. Bărbații vor observa întotdeauna dantura și aspectul îngrijit al acesteia. De aceea, este bine să te asiguri că dinții tăi sunt sănătoși și curați. Dacă ai nevoie de un cabinet stomatologic, la Dr Melnic in sectorul 4 vei avea parte de servicii excelente, de care vei fi, cu siguranță, mulțumită. Pe lângă dantură, bărbații vor admira și buzele unei femei. Forma, culoarea și mărimea sunt detaliile care le vor atrage atenția, așa că, hidratează-ți buzele și îngrijește-le în permanență, mai ales în perioadele cu temperaturi scăzute și vânt.

pexels-photo-789822

• Mâinile și manichiura
Mâinile sunt un alt detaliu vizibil, care va fi observat cu ușurință. Dacă le acorzi atenția necesară, acestea vor arăta impecabil întotdeauna. Cum apa pe care o folosești în fiecare zi poate fi dură pentru pielea ta, folosește cremă hidratantă de câteva ori pe zi. Palmele sunt cele mai expuse la capriciile vremii, așa că, mai ales în sezoanele reci, vei avea nevoie de ajutor pentru a menține aspectul estetic plăcut al acestora. De asemenea, este bine să îți păstrezi unghiile curate și îngrijite, indiferent dacă preferi o manichiură simplă, clasică sau mai complexă. Acest lucru sugerează faptul că ești o femeie cochetă, care se interesează de imaginea ei și îi vei dovedi bărbatului de lângă tine că ai un simț estetic dezvoltat și că ești atentă la detalii.
hand-bricks-rings-ring
• Părul
Tunsoarea și coafura pot schimba radical aspectul cuiva. În funcție de preferințe personale, este recomandat să ții cont de trăsăturile feței, de culoarea pielii și a ochilor, mai ales în momentul în care îți dorești o schimbare. Un păr sănătos, strălucitor va atrage întotdeauna atenția și admirația celor din jur, și mai ales, a bărbaților. Părul bogat și îngrijit, împreună cu o tunsoare și o culoare care te avantajează garantează că nu vei trece neobservată.
Acestea sunt lucrurile pe care bărbații le observă, în general, la o femeie încă din primele minute petrecute împreună. Cel mai important este să ai grijă de tine, fără să exagerezi și să transformi, cu totul, aspectul natural într-unul fals. Pe lângă aceste detalii, bărbații vor observa și stilul vestimentar al unei femei, dar și atitudinea acesteia față de el. În plus, personalitatea și caracterul tău sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să te preocupi, mai ales în momentul în care cunoști pe cineva nou.

pexels-photo-91483

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.