Surpriză de la Himalaya Herbal

Vă plac surprizele, nu-i aşa? Asta ar fi întrebarea zilei de joi. Şi mie îmi plac foarte mult surprizele şi uite că ieri am avut parte de una una neaşteptată. Mă sună ieri curierul şi îmi spune că am un colet. Nu m-a surprins telefonul deoarece ştiam că trebuie să-mi vină un colet. Am coborât să-mi iau coletul şi am avut parte de o surpriză. Coletul care mi-a fost dat era de la Himalaya Herbal. Am luat coletul mirată, şi am început să mă gândesc când am câştigat la vreo campanie Himalaya. Oricât am încercat să-mi amintesc când am câştigat vreo campanie tot nu mi-am amintit.

Curioasă din fire cum am intrat în casă cum am desfăcut coletul ca să văd ce fel de produse am primit. Am fost plăcut surprinsă să descopăr multe produse interesante pe care le voi folosi cu drag. Ştiu că produsele Himalaya Herbal sunt foarte bune. De asemenea în colet era şi un stick de memorie cu sigla firmei.

DSCF1460

Nu-i aşa că am avut parte de o surprinză foarte plăcută? Din astea aş vrea dacă se poate să am în fiecare zi. M-am lămurit şi de ce am avut parte de o astfel de surpriză. Prin primăvară am participat la o campanie Himalaya pe Blogalinitiative, dar nu am câştigat-o. Se pare însă că toţi cei care au participat atunci la campanie au primit un astfel de colet. Astăzi am aflat că mai mulţi bloggeri au avut parte de o astfel de surpriză. Dacă încă nu aţi folosit încă produsele vă recomand să o faceţi mai ales că sunt naturale. Pentru a face comandă de ele intraţi pe hboutique.ro .

O zi plină de surprize să aveţi!

This Post Has One Comment

  1. criscpopescu

    Si eu am avut aceiasi surpriza, asa ca iti inteleg perfect reactia. Sa mai tot fie astfel de surprize ! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.