Superpoveşti la Superblog

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt o fire competitivă. Şi fiindcă îmi plac mult competiţiile, astăzi vă spun clar şi răspicat  că mă înscriu în competiţia Superblog. Nu ştiu despre ce anume vă voi povesti pe parcursul competiţiei care va dura o lună, dar ştiu cu siguranţă că vor fi super poveşti inspirate din viaţa de zi cu zi a oamenilor de pe la noi. Să nu credeţi că mă laud, că nu este deloc aşa. Vă spun un adevăr. La Superblog veţi avea întotdeauna ocazia să citiţi doar superpoveşti scrise de superbloggeri.

De abia aştept să scriu prima poveste, să vă povestesc câte în lună şi în stele în frumosul meu grai moldovesc despre ceea ce se mai întâmplă în ţărişoara asta frumoasă a noastră. În fiecare săptămână vă promit că am să vă scriu câte o poveste care sper să vă placă şi pe care să vă o amintiţi şi peste ani pentru a o povesti nepoţilor. Şi aşa am să devin şi eu celebră.:))))

Deocamdată aştept cu nerăbdare să văd şi eu despre ce poveste va trebui să scriu prima dată. Aştept să văd care este prima provocare Superblog.

Să auzim de bine până atunci! Vă doresc o primăvara frumoasă şi plină de tot ceea ce vă doriţi tututor!

This Post Has 10 Comments

  1. RaduThor

    🙂 Mult succes! Sper să nu te aud cu chestia aia cu „scoate-mă de-aici!!!” 🙂

    1. Multumesc mult, Radu! La fel si tie! Nu tip cu siguranta. Nu vreau sa ies, vreau sa ma straduiesc sa scriu cat mai bine. 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.