StartJobs te plăteşte ca să te angajezi

StartJobs te plăteşte ca să te angajezi

StartJobs te plăteşte ca să te angajezi, acest anunţ îi atrase atenţia Elenei, o fată simplă, dar foarte muncitoare, care de câteva săptămâni îşi pierduse locul de muncă. Îşi pusese toate speranţe în acel loc de muncă. Fusese primul ei loc de muncă după absolvirea facultăţii. Crezuse că avea să facă o carieră frumoasă în cadrul micuţei firme care îi dăduse o şansă. Îi plăcuse postul de contabilă la acea firmă, deoarece o fascinau cifrele şi calculele.  Dar cu toate că se pricepea bine la calculele matematice, la calculul vieţii a dat greş. Ea nu a luat calcul şi faptul că e posibil ca într-o zi să nu mai poată lucra la mica firmă de confecţii la care se angajase. Din acest motiv,  nu se aştepta ca firma să dea faliment. Dar uite că s-a întâmplat şi după 4 ani de zile  în care a pus suflet în ceea ce a făcut, s-a trezit din nou la început de drum.

Trebuia să o pornească pe un nou drum cât mai repede, căci nu avea la cine apela. Părinţilor ei nu le putea cere ajutorul. Aşa că se puse pe căutat locuri de muncă. Întrebă în stânga şi în dreapta pe la cunoscuţi şi prieteni, căută pe internet. Aşa a dat  de anunţul celor de la StarJobs  care spunea aşa:

La StartJobs am decis să ajutăm candidaţii care caută un loc de muncă cu 10 euro fără excepţie. Revendică-i acum publicând cu ajutorul lor pe wwww.startjobs.ro un CV PREMIUM, care pleacă instant la toate companiile de top, folosind cuponul pomoţional :  angajare

Untitled

Să vezi şi să nu crezi. La cât de multe lucruri se promit astăzi în România şi nimic din ceea ce se promite nu se face, îi era greu să creadă. Dar avea nevoie urgentă de un loc de muncă şi cum până acum nu găsise, se decise să îşi facă pe platforma cu diverse oferte de muncă,  un cont. Era hotărâtă să publice un CV Premium să vadă dacă va funcţiona cuponul promoţional.

Untitled

Zis şi făcut. Intră imediat pe platforma cu locuri de muncă, îşi făcu cont, publică un CV Premium folosind cuponul angajare în valoare de 10 euro. Şi funcţionă!  Şi asta nu e tot. După ce publică CV-ul observă că mai multe companii îl vizualizaseră. Acest lucru îi aprinse din nou flacăra speranţei şi înţelese că prin intermediul acestei platforme o să-şi găsească jobul de care avea atâta nevoie. Trebuia să mai aibă doar puţină răbdare. Ştia că ziua când va fi chemată la interviu se apropie. Era pregătită pentru acest moment. Şi în acelaşi timp era fericită  că viaţa ei se va schimba odată cu  găsirea jobului mult visat.

This Post Has 4 Comments

  1. Adriana

    Eu chiar cunosc câteva persoane ce ar avea nevoie de aceste informații. Le voi recomanda articolul tău. Oricum, m-a lăsat cu gura cascata gaselnița celor de la Start jobs.

  2. elydy

    Interesanta initiativa … chiar nu stiam de aceasta noua provocare. Astazi , foarte multe persoane sunt in cautarea unui loc de munca , iar un sprijin din partea oricui – oricat de mic ar fi acesta e bine venit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.