Soluții de iluminat ecologice

Soluții de iluminat ecologice

Ați auzit de soluții de iluminat ecologice? Vă doriți și voi produse de iluminat ecologice? Nu știți unde le puteți găsi? Intrați pe www.greentek.eu/ro, site-ul companiei  GreenTek Led Lighting,  o companie care oferă soluţii complete pentru iluminatul ecologic. Aici veți găsi produse de calitate superioară din punct de vedere al duratei de viaţă, cu o eficiență energetică superioară (lumeni pe watt) și cu perioade de garanție mai mari.

Cei de la GreenTek Led Lighting își doresc să ofere clienților săi  soluţii eficiente, la cheie, pentru toate proiectele de iluminat. Produsele lor acoperă o gamă largă de clienţi, din toate sectoarele: industrial, retail, birouri și spații publice.

Printre produsele pe care aceștia le oferă clienților se regăsesc diverse modele de lămpi:

– lămpi de tip Downlights

Aceste lămpi datorită diferitelor forme, dimensiuni, temperaturi de culoare şi categorii de putere,  se potrivesc în aproape orice spaţiu – birouri, showroom-uri, restaurante, hoteluri etc. Acest model de lămpi au o durată de viață de aproximativ zece ori mai mare decât lămpile cu halogen şi economisesc până la 50% din energie. Utilizând acest model lămpi marca GreenTek  puteți astfel salva  o mulţime de bani.

– Lămpile de tip Gimbals ( articulații cardanice ) sunt lămpi foarte flexibile și au o capacitate mare de menținere a stabilității. Lămpile cu Led din gama Gimbal de la Greentek  aplicate pe tavan, se pot roti în orice direcție doriți-sus, jos, stânga, dreapta- menținându-și poziția și luminând exact locul dorit. Lămpile Gimbal de la Greentek se potrivesc într-o multitudine de spații- birouri, showroom-uri, restaurante etc. Acest model de lămpi au o durată de viață de aproximativ zece ori mai mare decât lămpile cu halogen și economisesc până la 50% energie,  dându-vă posibilitatea să faceți economie și de bani, nu doar de energie.

– Corpurile de iluminat cu led tracks lights reprezintă soluția perfectă pentru diverse spații: birouri, magazine, spații comerciale, show- room-uri, restaurante, hoteluri, săli de sport, baruri etc. Astfel de lămpi  nu doar au un aspect plăcut, ci se și adaptează oricărui spațiu.

– Led Troffers reprezintă o soluție eficientă de iluminat ce se potrivește perfect în designul clădiri voastre, crescând confortul în mediul de lucru. Corpurile de iluminat Troffers conțin led-uri Samsung  și au o serie de beneficii: până la 70% economie de energie, o durată de viață de 50.000 ore, pornire instantanee (fără încalzire) și nu pâlpâie. Acest model sunt  eco-friendly și nu este necesară întreținerea lor.

-Corpuri liniare de iluminat cu led depășesc în toate privințele lămpile cu halogen sau fluorescente compacte (CFL): sunt eficiente energetic, oferind economii de până la 60%. Schimbarea lămpilor cu halogen cu cele cu led- uri reprezintă un mod simplu de a reduce emisiile de carbon, oferind în același timp un flux luminos superior și o durată de viață mai lungă pentru instalațiile electrice din casă, birou și zonă comercială.

 De asemenea, de îndată ce veți intra pe site,  veți descoperi și diverse  sisteme de iluminat arhitecturale, sisteme de iluminat stradal, proiectoare și  lămpi de iluminat industrial. Aveți astfel posibilitatea să vă alegeți  soluția de iluminat ecologic  care se potrivește cel mai bine  necesităților voastre.

This Post Has 3 Comments

  1. Luminita

    Intr-adevar, solutiile de iluminat LED sunt foarte prietenoase cu mediul pentru ca nu contin substante toxice (mercur, plumb) si sunt 100% reciclabile, ceea ce nu este valabil in cazul becurilor clasice, de exemplu. Iar in cazul spatiilor comerciale sau industriale se poate realiza si o economie considerabila la energia electrica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.