Servicii funerare Iasi, servicii la care trebuie să apelăm uneori

Zi de zi suntem nevoiți să apelăm la tot felul de servicii pentru a ne putea desfășura în mod corespunzător activitățile. Sunt însă servicii la care nu am vrea niciodată să apelăm, dar trebuie. Acele servicii  la care nimeni nu ar vrea să apeleze vreodată, sunt cele funerare. Însă vine o zi când rolul pe care unii dintre noi l-au jucat pe scena vieții i-a sfârșit. Nouă celor ce încă îl mai jucăm, ne revine misiunea tristă și dureroasă de a ne ocupa de conducerea pe ultimul drum a celor ce au plecat dintre noi. Este o misiune grea ce ne paralizează sufletul. Dar trebuie să o ducem până la capăt așa cum se cuvine, indiferent de cât de dificil ne este. Așa e-n legea firii, ca,  într-o zi, sufletul la Cer să se ridice, la dreapta Tatălui să stea.

Tristețea este mare, mult prea mare…Există însă firme de servicii funerare, precum este și cea de servicii funerare Iasi care se poate ocupa de tristețea noastră, oferindu-ne  consultanță acte funerare, catering înmormântare și cele mai mici prețuri pentru sicriu și aranjamente florale. Din momentul în care contactăm o astfel de firmă, reprezentanții ei se ocupă de tot ceea ce este nevoie:

logo-inmormantari

 • deplasarea de urgență a  unei echipe la domiciliul decedatului
  • toaleta decedatului (spălat, îmbrăcat)
  • îmbălsămarea decedatului de către personalul  specializat și autorizat al firmei
  • eliberarea rapidă de la starea civilă a certificatului de deces și a autorizației de înhumare
  • procurarea, la alegerea clientului, a sicriului și a accesoriilor sale
  • transportul decedatului de la domiciliu la capelă, cimitir sau altă localitate
  • asigurarea tuturor serviciilor funerare aferente, inclusiv a locului de veci sau crematoriu

Oferă,  de asemenea, mese de praznic, prețuri începând de la 10 lei, în funcție de cerințe. Sunt servicii care la care trebuie să apelăm uneori, fiindcă din păcate, pe acest Pământ nu suntem decât niște simpli călători. Viața este un dar ce îl primim, dar ni se ia atunci când nici nu ne așteptăm. Este un dar de care trebuie să ne bucurăm zi de zi, clipă de clipă, atâta timp cât ni se permite…Clipele sunt unice…ce nu trăim acum nu mai putem trăi niciodată….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.