Scaune auto pentru copii

Dragi părinți de pitici, știați că de la 15 februarie intră în vigoare noile reglementări rutiere care prevăd obligativitatea folosirii scaunelor auto pentru copii? Dacă nu știați, vă informez că piticii voștri cu înălținea de 135 de cm pot fi transportați în mașină doar dacă poartă centuri de siguranță pentru adulți,  sau dacă sunt fixați sau prinși în scaune auto special create pentru ei. În lege se specifică de asemenea că, acestea trebuie să fie omologate. Dacă prevederile legii nu sunt respectate, șoferii riscă să fie sancționați cu amedă de până la 480 ron și 3 puncte penalizare.

Fiindcă îmi închipui cât de mult țineți la siguranța copiilor voștri și că nu vă doriți să fiți amendați, vreau să vă recomand un magazin de unde puteți cumpăra scaune auto pentru copii. Magazinul pe care vreau să vi-l recomand, este un magazin online și se numește Bekid.ro.

logo

În acest magazin veți găsi o gamă variată de astfel de scaune de cea mai bună calitate și la un preț foarte avantajos. Aceste scaune respectă normele europene în vigoare, fiindcă clasificate după grupele de vârstă,de la 0 la 12 luni. Și să vă mai spun ceva, dacă intrați zilele acestea pe site, veți putea achiziționa scaunul DHS Coccolle 845 Negru cu 20% reducere.

imagine-prod-1_rc78-hn

                                                                                          Scaune auto copii Bekid.ro

Este un scaun auto confecționat din material plastic cu rezistență ridicată la impact. Este prevăzut cu centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte și cu cleme cu sistem de blocare. Are spătar cu 5 poziții de reglare și reductor pentru șezut. Are de asemenea și tetieră reglabilă și învelitori lavabile. Ce spuneți, nu-i așa că este scaunul perfect pentru piticul vostru?

Dacă nu vă place acest model de scaun, atunci vă recomand să intrați pe site și să vă uitați după fotoliu auto. Fotoliul auto precum cel GRAND PRIX SILVERLINE Hello Kitty Brevi este recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani. Acesta poate fi reglat în 5 poziții de înclinare. Structura metalică dispune de o talpă din plastic astfel încât fotoliul când este înclinat asigură o bună stabilitate și confort, în special pentru copiii cu o greutate mai mică de 9 kilograme. Este prevăzut cu centuri la umeri ce pot fi desfăcute și fixate prin elasticele ce se află pe brațele fotoliului. Pernița reductoare detașabilă care se află în dotarea acestui fotoliu,  asigură o protecție suplimentară capului și gâtului, mai ales la copii cu greutatea sub 10 kilograme. De ce acesta ce spuneți, este potrivit pentru copiii voștri? Dacă da, intrați pe site și comandați-l. Spor la cumpărături vă doresc!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *