Scapă de grija mutatului cu Blexy Trans Speed

Casa, casa, propria casă, sună așa de bine!! Oricine își dorește cred,  să aibă o locuință proprie. E și normal. Altfel stai în casa în care știi că e ta, decât în casa altuia. Dar nu avem ce face, trebuie să locuim și cu chirie până strângem bani să ne cumpărăm o casă a noastră. Aceste cuvinte le-am auzit rostite de  la prietena mea din copilărie care după terminarea facultății a rămas în București.

Și-a închiria un apartament, și s-a angajat la o firmă multinationala de IT. Era foarte pasionată de acest domeniu, voia foarte să-și facă o carieră în IT. Spera să avanseze cât mai repede în firmă, pentru a avea posibilitatea să-și cumpere o casă a ei. A muncit pe brânci un an de zile, a demonstrat cât de capabilă este, și astfel,  șefii ei au avasat-o. Odată cu avansarea sa în funcția de șef de departament, i s-a mărit și salariul. Acum își putea permite să-ți facă credit prima casă și să-și ia o casă a ei.

Zis și făcut. A mers la bancă, a făcut actele pentru prima casă, și-a căutat un apartament pe placul ei și într-o zi m-a sunat.

-Salutare!

-Bună, draga mea! Mi se pare mie sau tu ești foarte veselă?

-Sunt, dragă. Sunt pentru că tocmai am primit astăzi cheile casei mele. În sfârșit, visul meu s-a îndeplinit.

-Vorbești serios?!

-Da. Și te-am sunat să împărtășesc această bucurie cu tine.

-Foarte bine ai făcut. Mă bucur foarte mult pentru tine. Când te muți? Bănuiesc că va dura puțin, având în vedere că ai mobilă de cărat, haine ș câte și mai câte.

-Nu va dura mult. Săptămâna viitoare mă mut. Mutarea o fac foarte rapid.

-O faci rapid? Cu ce?

-Cu o mașină, evident. Mai exact cu o mașină de transport mobila. Există în București o firmă numită Blexy Trans Speed, care te scapă de grija mutatului. Echipa lor de profesioniști îți transportă mobila  la destinație în cele mai bune condiții. Au un parc mare de camioane și astfel dă posibilitatea celor care apelează la serviciile lor să aleagă cea mai bună soluție pentru transportul mobilei și a celorlalte bunuri.

logo blexy

-Nu te constă scump apelarea la serviciile unei astfel firme de transport?

-Deloc. Serviciile acestei firme au prețuri personalizate și foarte accesibile. Este mult mai avantajos pentru mine să apelez la serviciile Blexy Trans Speed, decât să mut totul cu mașina vreunui prieten. În camion îmi încap toate lucrurilor, cu mașina unui prieten, ar fi fost mai dificil.

– Să știi că ai dreptate, e mai simplu. Avantajul traiul într-un oraș mare. Scapi repede de grija mutatului cu o astfel de firmă.

-Scapi…scapi….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.