Puicuţe ouătoare

Puicuţe ouătoare

Locuiţi la casă? Vă invidiez. De ce? Deoarece pe lângă faptul că nu staţi mereu între patru pereţi, aveţi posibilitatea să vă bucuraţi de un stil de viaţă mai sănătos. Puteţi oricând să consumaţi legume proaspete de la voi din grădină, precum şi ouă proaspete de la găinile pe care voi le puteţi creşte. Vă puteţi relaxa oricând în grădina voastră plină cu flori. Vedeţi, de aceea vă invidiez, pentru că spre deosebire de noi cei care locuim la bloc, stilul vostru de viaţă este mai frumos şi mai sănătos.

Nu-i aşa că am dreptate? Încă nu aţi reuşit să profiţi de toate aceste avantaje a locuitului la casă? Mare păcat. Dar nu-i nimic. Niciodată nu e prea târziu. Lasăţi-mă să ghicesc, singurul de care încă nu v-aţi apucat de când v-aţi mutat la casă este crescutul de găini? Din nou vă spun că este mare păcat, deoarece ştiţi şi voi foarte bine că ouăle de la găinile crescute la curte sunt mult mai gustoase decât cele pe care le cumpăraţi din supermarket.

Datorită faptului că locuiţi la casă aveţi un mare avantaj. Vă puteţi bucura în fiecare zi de ouă proaspete. Eu zic să profitaţi de această şansă şi vă czumpăraţi câteva puicuţe ouătoare pe care să le creşteţi. Astfel zi de zi veţi mânca sănătos. Ce ziceţi încercaţi? Dacă răspunsul este da, permiteţi-mi să vă recomand o firmă distribuitoare de puicuţe ouătoare. Este vorba de firma Albatros Gold din Alba.

Puicute-Ouatoare-logo

                                                 Puicute Ouatoare – PuicuteOuatoare.ro

De aici puteţi cumpăra puicuţe ouătoare de 16 săptămâni cu vaccinurile la zi. Sunt puicuţe din rasa Hy Line Brown. Găina ce aparţine acestei rase este cea mai echllibrată  găină ouătoare din lume cu o producţie de peste 355 de ouă maro în 80 de săptămâni. Echipa de specialişti de la Albastros Gold va fi alături de voi în toate etapele pentru a vă ajuta să creşteţi performanţa păsărilor voastre. Trebuie de asemenea să ştiţi că,  cei care au ales puicuţe din rasa Hy Line au avut parte de randamente mai mari, costuri mai mici şi un viitor mai profitabil.

Ce spuneţi, vă apucaţi de crescut găini? Dacă aş fi în locul vostru, eu aşa aş face, şi astfel nu ar mai trebui să cumpăr ouă din supermarket. Ar fi o plăcere ca în fiecare dimineaţă să mânânc ouă proaspete de la găinuşele din curtea mea. M-aş putea bucura şi de un stil de viaţă mult mai sănătos. Decizia este însă a voastră. Dacă vă hotărâţi nu trebuie decât să intraţi pe PuicuteOuatoare.ro şi să vă informaţi despre cum le puteţi comanda. Spor la crescut puicuţe vă doresc!

This Post Has 2 Comments

  1. RaduThor

    🙂 Din păcate locuiesc tot la bloc. Întrebarea mea este dacă cu aceste găini mai ai timp şi de blog?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.