Portretul unei femei de succes

Viața este un dar prețios, unul care te obligă să faci alegeri, să riști pentru a avea parte de succes. Îm viață nu ai de ales, ca să te bucuri așa cum se cuvine  de acest dar ce ți-a fost oferit fără să îl ceri trebuie să fii în stare să lupți și să îți depășești propriile limite. Acest lucru l-a înțeles foarte bine și  Ioana, o moldoveancă ambițioasă,  în momentul în care a văzut cum Ileana, o femeie simplă  a reușit să își deschidă propriul atelier de creație vestimentară după ce fusese disponibilizată.

Atunci și-a dat seama că dacă Ileana a reușit să își facă propria afacere, poate și ea. Însă nu știa ce anume.

-Draga mea sunt tare fericită că în sfârșit am reușit să am afacerea mea, aude Ioana din întâmplare o doamnă în oraş povestindu-i alteia despre cum şi-a deschis propria afacere. Acea discuţie avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.

-Cum ai reușit dragă?

-Am obţinut o franciză de la AVBS Credit. Este foarte simplu și foarte rapid. Am lucrat destul pentru o companie de brokeraj în care nu m-am simțit în largul meu.  Acum a sosit timpul să-mi fac propria afacere. A sosit timpul să fiu propriul meu șef.

Logo-AVBS-Credit-300x170web

Auzind-o pe acea doamnă vorbind cu atâta entuziasm despre afacerea ei și despre cum a reușit prin intermediul AVBS Credit,  să-și pună bazele propriei afaceri, și-a dat seama că  acest lucru își dorește și ea. Așa că s-a dus acasă și i-a spus hotărâtă soțului.

– Costicâ io vreu sâ-mi fac propria afacere.

-Ce-ai zîs fă? Vrei sâ îți faci propria afacere?!

– Fă tu nici nu știi sâ mulgi vaca ghini șî tu vrei sâ ti apuci di afaceri?

– Da’, șî tu nu ai sâ mă oprești.

-Șî și fel di afacere vrei sâ faci?

– Vreu sâ-mi ieu o franciză di la AVBS Credit.

– Fă nu știi ci îi aia o francizâ?

– Nu, dar acum intru pi goagăl șî mă informez. M-am săturat să fiu sluga altora șî sâ muncesc pi rupti, iar ei sâ îmi deie când vor ei un șut în părțîli dorsale așa cum i s-o întâmplat lu’ Leana. Șî dacă e o reușît sâ devinâ fimee di afaceri, pot șî eu.

Foarte hotărâtă din fire Ioana a intrat imediat pe internet și a căutat informațiile necesare despre franciză. De asemenea, a aflat de pe site-ul avbs.ro despre faptul că AVBS Credit este o companie intermedieri credite bancare înființată în 2007..

-Fă tu nu vezi câ aici scrie câ trebui sâ știi multi dispri domeniul financiar. Iar tu dacâ ti ieu tare nu știi nici cât fac doi plus doi.

-Doi plus doi fac patru, iar tu mai taci din gură. Nu uita câ eu am terminat liceul di contabilitate. Știu câte ceva dispri acest domeniu, dar încâ mai am multi di învățat.Cât trăiești omul învațâ.

 Și așa și făcu. Ioana s-a înscris imediat la cursuri în domeniul financiar bancar și după ce și-a terminat studiile,  a simțit că a  venit timpul să-și îndeplinească visurile și să devină propriul ei stăpân. Așadar, a mers  să discute cu un consultant AVBS Credit pentru a afla cum trebuie să procedeze pentru a obţine franciza.

Dreams Road Sign

Își dorea mai mult ca niciodată să își deschidă propria ei afacere și să-și formeze propria echipă, dar era conştientă că va reuşi acest lucru doar prin multă muncă şi o voinţă de fier.

Prima întâlnire cu consultantul AVBS Credit a fost una care dat Ioanei și mai multă încredere ea și i-a demonstrat că obținerea unei francize este cea mai bună idee de afacere, deoarece deschiderea unei francize la AVBS Credit este gratuită. Este posibil acest lucru, întrucât  AV Broker Solutions este o companie care își dorește să sprijine spiritul antreprenorial. A primit consultanță gratuită din partea reprezentatului companiei ceea ce a bucurat-o mult.

Știa însă că, înainte  de a-și deschide afacerea și de a-și forma propria echipă, trebuia să găsească numaidecât un spațiu. Unii au sfătuit-o să închirieze un spațiu, alții să își cumpere prin prima casă. După ce a stat și s-a gândit la cea mai bună soluție, și-a dat seama că cel mai bine este să-și ia un credit.

A început să își caute un apartament  potrivit în orașul reședință de județ și când l-a găsit la un preț pe care și-l putea permite, a decis să aplice pentru un credit bancar. Fiindcă știa că la AVBS puteai aplica pentru un credit bancar și de pe telefon, și-a descărcat aplicația AVBS Credit (aplicație disponibilă pentru Android și IOS). După ce și-a instalat aplicația și-a activat-o introducând codul 1234. Prin intermediul calculatorului de credite și-a putut calcula creditul în funcție de veniturile ei.

Poza4-retele-de-socializare

Nu după mult timp creditul i-a fost acceptat, ea a putut să-și cumpere apartamentul mult dorit și să și-l amenajeze după cum a vrut. L-a dotat cu telefonie fixă şi internet, mobilier şi toate utilităţile necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a afacerii. Şi s-a asigurat că are banii necesari pentru acoperirea costurilor utilităţilor şi a  salariilor  viitorilor angajaţi în primele  luni de activitate.

credit-casa_Fotor

După ce a rezolvat această problemă a aplicat online pentru franciză, a elaborat un plan de afaceri împreună cu francizorul și a stabilit o strategie de management intern. De asemenea, şi-a luat angajamentul ca pe întreaga perioadă contractuală ca francizat,  să  respecte standardele impuse de francizor pentru buna desfăşurare a activităţii de creditare.

protect-business_Fotor

În 3 săptămâni lucrătoare și-a înființat franciza,  iar în două luni de la intrarea în echipa AVBS Credit deja franciza a fost productivă. Ioana a reușit să încheie diverse credite pentru IMM, credite de nevoi personale, credite pentru prima casă, credit cu dobândă fixă, credit cu garanție, credit fără garanție   A reușit să o facă productivă într-un timp atât de scurt, deoarece AVBS Credit  odată cu oferirea francizei i-a oferit și brandul, renumele, mărcile comerciale, dreptul de autor, secretele de producție comercială și multe alte secrete pe care această companie cu experiență le cunoaște în ceea ce privește intermedierea de credite bancare.

credite-fara-dobanda_Fotor

 – Am reușit Costică! Am reușit în doar două luni de zile să închei atâtea credite și acesta e doar începutul! Nu m-ai crezut când ți-am spus că am să reușesc! Acum sunt o femeie de afaceri care își dorește să adopte  cele mai bune strategii de marketing pentru a-și atrage clienții. Totodată le voi spune tuturor celor pe care îi voi întâlni despre Ioana de ieri și cea de astăzi și despre cum AVBS Credit a contribuit la schimbarea ei în bine. Îmi doresc ca povestea  să fie cunoscută de toți cei care își doresc mai mult de la viață. Îmi doresc să le arăt că poți porni de jos și prim multă muncă și multă ambiție poți ajunge sus unde poți face cunoștiință cu succesul. Îmi doresc ca peste câțiva ani să ofer și eu la rândul meu francize celorlalți.

succes-profesional_Fotor

– Eu nu înțăleg prea ghini ci zâci tu,  şî mai ales,  di ci vorbești așa cu limba pusă pi bigudiuri?

-Dragul meu, șansa de a putea obține o franciză gratuită de la această companie de brokeraj m-a schimbat. Mi-a dat ocazia să mă dezvolt personal foarte mult, nu doar să învăț foarte multe lucruri despre domeniul financiar.

-Aha, șî vrei sâ zîci câ io am rămas fărâ fimee, acum câ te-ai schimbat?

-Nu, vreau doar să-ți spun că acum ai cu cine te mândri……

Iată ce înseamnă să crezi în tine, să ai ambiție, să alegi, să riști și să câștigi…Totul este posibil dacă știi ce vrei și nu renunți niciodată la îndeplinirea visurilor tale.

Articolul scris pentru Spring  Superblog 2015

This Post Has 9 Comments

  1. Alina

    Chiar ca e o mare schimbare pentru Ioana! 🙂
    Succes! :*

  2. cristina

    o afacere cu iz de poveste. Un impuls în plus. Dacă o femeie simplă a putut, pot și eu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.