Petshop online

Iubiţi animalele?  Atunci cred că articolul de astăzi o să vă încânte. De ce? Pentru astăzi vreau să vă vorbesc despre un petshop, un magazin destinat celor mai buni prieteni ai noştri. Petsmag.ro, este magazinul special creat pentru animale cu scopul ca noi, stăpânii lor,  să le putem cumpăra de aici tot ceea ce avem nevoie pentru întreţinerea lor. Fie că vă doriţi produse pentru câini, pisici, peşti, rozătoare, păsări, aici veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie pentru întreţinerea lor. Şi pe lângă faptul că puteţi cumpăra fel de fel de produse de cea mai bună calitate, puteţi profita şi de oferte foarte interesante.

Dacă intraţi zilele acestea pe site,  puteţi să le cumpăraţi câinilor voştri mâncare uscată Royal Canin la saci de 15 kg, iar prietenii voştri vor primi garantat un recipient de hrană cadou. În fiecare zi aveți oferta zilei și astfel puteți cumpăra produse de cea mai bună calitate la prețuri extraordinare. Prietenii voştri vor fi foarte fericiți că îi răsfățați cu astfel de produse de calitate.Ce puteți cumpăra de la Petsmag? Foarte, foarte multe produse pentru prietenii voștri. Dacă aveți câini atunci vă pot spune că pentru ei în acest magazin online hrană economică, hrană uscată, hrană umedă, lapte praf pentru căței, recompense pentru ei, suplimente vitamino-minerale, produse pentru deparazitare. produse de igienă și tot felul de accesorii interesante. Și pisicile le puteți răsfăța cu tot felul de hrană de cea mai bună calitate de la firme ce produc hrană pentru animale precum Acana, Royal, Bewicat, Biomill, Bosch, Brittcare, Chappi.

Eu recunosc că îmi răsfățat mereu prietena, adică pe cățelușa mea caniche în vârstă de 8 ani cu mâncare super premium. De aceea intru întotdeauna în acest magazin online,  și îi cumpăr de aici hrană uscată Royal Canin. Am ales să îi dau o astfel de hrană după ce medicul veterinar mi-a recomandat-o.

royal-canin-medium-adult-7

                                              Petshop online Petsmag

Este o hrană completă care îi dă multă vitalitate cățelușei mele. De ce? Deoarece are un conținut bogat în nutrienți ce contribuie la menținerea vitalității. Complexul de antioxidanți prezent în compoziție ajută și el  la neutralizarea radicalilor liberi. De asemenea,  o astfel de hrană este foarte bine tolerată de câini,  datorită  formulei exclusive care include proteine de înaltă calitate și un aport echilibrat de fibre dietetice. Și dentiția este protejată cu ajutorul  acestui tip de hrană. O astfel de hrană  reduce formarea tartrului datorită acțiunii agenților chelatori care stabilizează calciul din saliva și sprijină  sprijină sănătatea pielii.

Zi de zi cățeluța mea se bucură de o hrană sănătoasă ce conține proteine de carne de pasăre deshidratate, orez, porumb, faină de grâu, grăsimi animale, faină de porumb, izolat de proteine vegetale, grâu, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, ulei de peşte, ulei de soia, drojdii, săruri minerale și  multe altele. De aceea vă sfătuiesc să îi răsfătați și pe prietenii voștri cu o astfel de mâncare. Spor la cumpărături!

This Post Has One Comment

  1. RaduThor

    Îmi plac animalele, dar locuiesc la bloc! 🙁

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.