Pe terenul de airsoft și paintball Iași, ai parte de adrenalină

-Ghiță!!!!!!!!!

-Da, Safto!!!!! Ce-ai pățit?!

-N-am pățit nimic.  Ai auzit?

-Am auzit. Din moment ce ți-am răspuns, înseamnă că am auzit.

-Of, normal că m-ai auzit. Dar eu mă refeream la altceva. Ai auzit că Ileana pleacă în weekend la Iași?

-Ei, asta n-am auzit. Se duce la oraș? Cu ce ocazie?

-Cică se duce să aibă parte de adrenalină. Nu am înțeles eu prea bine, dar  le-am auzit pe Maria și Viorica vorbind în timpul slujbei că, cică,   vor avea parte de adrenalină pe un teren de airsoft Iasi sau paintball Iasi. Tu ai auzit de un asfel de teren? Eu habar nu aveam că există și un astfel de teren.

-Fă Safto, nici eu n-am auzit. Oare ce fac pe un astfel de teren?

-Nu știu, Ghiță. Dar trebuie să aflăm. Nu putem rămâne în urmă cu știrile. Hai să intrăm pe net. Sigur găsim informații. Iote!!! Am găsit!!!!

-Deja?!

-Da!!!!! Iote, apare aici un site numit pokpok.ro. Scrie ceva de asta aici. Să vedem ce aflăm dacă dăm clic. Gata!!! Vezi, scrie  aicea sus de airsoft și paintball. Cică airsoft e un joc în care poți să simulezi un conflict sau să efectezi anumite misiuni. Airsoft-ul este un sport perfect ce ne dă posibilitatea să pornim într-o aventură fără limite cu fel de fel de scenarii cu tentă militară. Avem 2 ore de  acces  pe un  teren de 3000 de metri. Există 30 de modele de replici  automate airsoft din care vă puteți alege modelul dorit, mască de protecție, echipament camuflaj, protecție piept, protecție gât, mănuși, ședință foto/video, asistent pe toată durata jocului, instructaj  despre protecția în timpul jocului și nu numai.

airsoft din Iasi

-Wow!!!!! Vreau și eu!!!!!

-Și eu!!!!!! Mă duc să vorbesc cu Ileana să ne ia și pe noi.

-Da!!!!! Auzi , dar  la paintball ce faci?

-Cică asta e plin de culoare, ce are loc pe un teren 3000mp amenajat special pentru scenarii de luptă: obstacole cu turnuri de veghe si cazemate. Ce mișto!!! Te poți distra pe cinste. Hai să mergem și noi.

paitball din Iasi

-Mergem fă, dar cu ce mergem?

-Facem rezervare.

-Rezervare la ce?

-La microbozul care ne este pus la dispoziție de cei de la Pok Pok. E microbuz dus și întors, pentru grup de maxim 20 de persoane.

-Ne pun și microbuz la dispoziție? Nu mai sta Safto la computer, hai la Ileana să îi spunem că vrem și noi să avem parte de adrenalină…Iuhu!!!!! Mergem la oraș, la distracție!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *