Parfumul unui Suflet Rătăcit

Era un suflet rătăcit ce trăia într-o lume în care nu se regăsea,  și nu lăsa pe nimeni să se apropie de ea,  pentru că nu vroia ca cineva să o rănească. În această lume căuta împlinirea, fericirea și dragostea. Dar oricât rătăcea după ele, acestea nu erau de găsit.
Într-o zi însă, în calea ei ieși un suflet frumos ce o făcu să zâmbească și,  încet, încet,  să o scoată din carapacea ei. Realiză atunci că împlinirea, fericirea și dragostea erau toate la un pas distanță de ea. Pentru a fi însă pe vecie ale ei, trebuia să-l vrăjească pe cel ce i le putea dărui. Zile și nopți se gândi la o soluție și o descoperi odată cu Mad Potion fragrances, un parfum ce reflectă latura fantastică a lui Katy Perry.

superblog-katy-perrys-mad-potion-coty-sponsor-superblog-226x300

Aceasta joacă rolul unui magician și prepară poțiunea cu ajutorul ingredientelor din jurul ei. Ea alese pentru notele de varf Vanilla (orhidee aromată), bujor și măr, pentru notele de mijloc,vanilie de Bourbon, iasomie si mosc, iar pentru notele de bază,   ambra, vanilie și mosc. Își dădu seama că este un rol pe care îl putea juca și ea.  În mica ei grădină din fața casei avea toate ingredientele necesare pentru a crea poțiunea magică. Își dorea cu ajutorul  să-l vrăjească pe acel suflet frumos ce îi putea arăta ce înseamnă să trăiești cu adevărat.

Din dorința de a prepara poțiunea cât mai repede, fugi în grădină și strânse ingredientele de care avea nevoie. Alese câteva petale de floarea pasiunii (passiflora) pe care le folosi pentru a crea nota de vârf a parfumului, acea nota care se simte imediat ce parfumul este pulverizat. Își dorea să îi trezească astfel pasiunea.

floarea_pasiunii

Puse  și ea în coș apoi, câteva petale de Vanilla (orhidee aromată), deoarece știa că orhideele reprezintă elixirul iubirii.  Avea nevoie de un astfel de elixir,  și de aceea le folosi pe acestea pentru a crea nota de mijoc.

vanilla-orhidee

Surâzând și visând cu ochii deschiși la parfumul ce urma să îl creeze,   luă și câteva crenguțe din frumosul copăcel,  cu florile de un albastru azuriu,  ce trona în mica ei grădină, și care se numea Floarea Dragostei.

3485-62766_1-265x265

         Amestecă crenguțele  cu câteva petale de trandafir hocus pocus și creă nota de bază, cea care dă  profunzime și soliditate parfumului.

hocus-pocus_23623

Puse apoi,  cele trei note  în recipientul ei magic, adaugă puțin praf de speranță, îl atinse cu bagheta magică și ca prin farmec din jobenul ei ieși  poțiunea magică. 

bagheta-magica

Untitled1

Cu această magică poțiune

Pe care Seduction o numi

Sufletul Rătăcit

Îl vrăji

Pe-acel Suflet Frumos

Ce-i dărui

Împlinirea, fericirea și dragostea

Pe care rătăcind prin lume

Ani de-a rândul

Le-a tot căutat.

Ce s-a mai întâmplat după această magică-ntâlnire

Cu parfumul de la Coty(tură)

COTY-logo-superblog-proba-2015

Doar viața știe…

Eu vă pot spune doar că

Parfumul Sufletului Rătăcit

 Acea aromă magică a  feminității

Două inimi a făcut să vibreze la unison…

 Sursă fotografii: sieberz.ro/covera.ro/ i-medic.ro/almeea.ro/infotour.ro

Articol scris pentru Superblog 2015.

This Post Has 5 Comments

  1. maya-maria

    Vreau și eu să simt parfumul lăsat de Floarea dragostei. Îmi este dor de el. Deocamdată mă mulțumesc cu parfumul sufletului tău. Succes, Irina!

    1. Irina Cristina Ţenu

      Si mie imi este foarte dor… Ma bucur ca va place parfumul meu. 🙂 Multumesc mult! La fel si dvs! Scrieti atât de frumos!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.