O părere sinceră despre blogul Adinei Banea

V-am spus că îmi plac provocările? Dacă nu v-am spus până acum acest lucru, vă spun acum. Şi fiindcă îmi foarte mult provocările, ori de câte sunt provocată, răspund cu drag provocării.

Zilele trecute am fost provocată să scriu un articol în care să-mi exprim părerea despre blogul Adinei Banea, PitchMe. Este o provocare interesantă, nu credeţi? De aceea, am şi acceptat-o şi am  intrat pe blogul Adinei pentru a-mi putea forma o părere despre cum arată acesta,  şi despre ce fel de articole sunt postate pe acest blog.

adinabanea

Mărturisesc că în momentul în care  am intrat pe blog,   mi-au atras atenţia temele tratate  de Adina. Temele precum dezvoltare personală, jurnal de sex, cuplu, educaţie parentală,  sunt teme foarte interesante şi foarte utile pentru noi toţi. Articolele pe care le-am descoperit aici, sunt articole din care fiecare putem învăţa câte ceva. Maniera în care Adina îşi transformă gândurile în cuvinte, îmi  demonstrează  faptul că este o persoană directă, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume, să vorbească despre sine fără ocolişuri. Prin intermediul  fiecărui articol pe care îl scrie, cred că  îşi doreşte să transmită cititorului următorul mesaj:

Asta sunt, dacă îţi place de mine te aştept să revii pe blog şi să mă citeşti.

Acest mesaj indirect, transmis cititorilor,  din punctul meu de vedere,  te determină să îţi doreşti să mai revii pe blog şi  altă dată,  pentru a afla noi lucruri interesante despre  omul  căruia îi place să comunice deschis, fără ocolişuri, cu ceilalţi.

Ce îmi mai place la acest blog? Faptul că pot da like, distribui sau comenta foarte uşor la fiecare articol în parte. Butoanele de facebook, google sunt vizibile. Acest lucru este un lucru benefic blogului. Îmi place şi faptul că atunci când am dat căutare la articolul Bagaj de Dragoste, a apărut pe prima poziţie în google, ceea ce înseamnă că este indexat foarte bine în motoarele de căutare.

Untitled

PitchMe este un blog scris cu sufletul, este blogul unui om care iubeşte viaţa, iubeşte oamenii din jurul său. Din păcate, îţi dai seama de acest lucru doar după ce îi citeşti articole. De ce?  Fiindcă imediat ce intri pe blog, descoperi  un blog într-o culoare tristă şi foarte, foarte rece. Şi mă întreb, de ce unui om căruia îi place să comunice deschis cu ceilalţi, care iubeşte viaţa,  a ales o asemenea culoare?

Untitled

Eu nu aş fi ales o astfel de culoare pentru blog. Eu aş fi ales o culoare mult mai vie, care să vorbească  oamenilor  despre mine, chiar din prima clipă în care păşesc în lumea mea virtuală. Culoarea gri nu este deloc în concordanţă cu tematica articolelor scrise.

De aceea, îi recomand Adinei să schimbe culoarea blogului, şi să o înlocuiască cu una care să fie în acord deplin cu gândurile calde şi sincere, pe care ea atât de frumos le transformă în cuvinte.

Cu acest articol am răspuns provocării lansate de campania de pe eBloguri.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

7 Responses

  1. cristinalincu spune:

    Buna idee sa cauti articolele dupa titluri, pe Google. Eu am cautat doar dupa cuvintele cheie. Bafta!

  2. noridecuvinte spune:

    imi plac acele persoane, alte bloguri te rog ?:)

  3. NicuŞiatât spune:

    Un blog interesant, mai aflăm şi noi părerile femeilor. nu sunt în măsură să fac corectări, dar mai trebuie lucrat la gramatică şi exprimare. Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *