You are currently viewing Moș Crăciun cu barbă naturală vine de pe Inchiriazamoscraciun.ro

Moș Crăciun cu barbă naturală vine de pe Inchiriazamoscraciun.ro

#Credinmoscraciun ce va veni peste doar 25 de zile la copiii cuminți. Voi credeți? Pentru mine Moș Crăciun este Super Eroul copilăriei mele, cel care mereu mi-a oferit cadouri minunate. Anul acesta, la mine a venit mai devreme, cu un cadou prețios…nu spun…căci i-am promis că nu-i divulg secretul.

Știa ce îmi doresc, fiindcă de mult i-am scris. Așa că darnic cum este el din fire, s-a străduit mult să găsească ce știa că mi-aș dori, a zburat și prin țări străine și un cadou în avans el mi-a făcut.

Atunci când eu l-am întrebat de ce a venit la mine mai devreme mi-a zis că lista sa de vizite e atât de lungă, încât a fost nevoit să vină pentru ca nu cumva să rateze întâlnirea cu mine. Am devenit adult, dar în suflet și pentru ai mei părinți tot copil am rămas.

Zâmbind, mi-a zis că pe 24 decembrie e foarte aglomerat, mulți copii cuminți i-au scris să le aducă fel de fel de cadouri și e tare ocupat cu cumpărarea de cadouri.

M-am oferit să-i dau o mână de-ajutor. Dar m-a refuzat politicos. Cică nu are nevoie de ajutorul fiindcă are în spate o echipă tare harnică, care îl ajută cu tot ceea ce este nevoie pentru a reuși să ajungă la toți copiii cuminți.

Se pare că echipa lui, în fiecare an, la început de decembrie, îi curăță hainele de praful de pe horn, îi lustruiesc ghetele, îi cizelează barba albă naturală și pletele dalbe. Cu alte cuvinte, îl pregătesc cum se cuvine de întâlnirea cu cei care îl iubesc atât de mult.

Curioasă din fire cum sunt, m-am pus pe investigat și am aflat lucruri interesante. În primul rând am aflat că Moș Crăciun și-a schimbat domiciliul. De ceva timp are casă în România. Eu știam că el vine tocmai din Laponia, dar se pare că i-a plăcut mult țara noastră și a decis să-și facă o casă și aici.

Apoi am aflat că Agenția de Casting înainte de a-l anunța unde trebuie să meargă se convinge dacă are lipici la copiii. Un asemenea rol nu poate fi jucat de orice persoană. Moș Crăciun trebuie să își joace rolul cu precizie, finețe, dar și imaginație și emoție, să fie carismatic, vesel și fermecător.

Grea misiune are Moșul, dar tare îi mai place să le zâmbească copiilor la serbare, la petrecerile organizate la școală sau casă la ei. Îi place să-i facă fericiți, așa că își dă de fiecare dată toată silința să iasă totul bine.

Pentru întâlnirea de gradul zero cu acesta, important este să-i comunicați adresa exactă. E bătrân și memoria îl mai înșală câteodată. Așa că, dacă intrați pe inchiriazamoscraciun.ro și transmiteți echipei sale că în Seara de Ajun vă doriți ca Moșul cu barbă albă naturală să vă facă o vizită, treaba e ca și rezolvată.

credinmoscraciun

Acesta va veni fără doar și poate. Și va veni și cu spiriduși…dacă veți dori. Spiridușii lui sunt ajutoare de nădejde. Îl ajută să nu se dezichilibreze pe scări, îi mai țin și sacul greu. El nu prea vrea, zice că se descurcă singur, dar adevărul că la câte cadouri cară chiar are nevoie de ajutor. Nu recunoaște, dar reumatismul îi cam dă bătăi de cap. Vârsta…n-ai ce-i face…

Moșul va intra în casa tuturor celor care știu că oricât de ocupați ar fi, oricâte greutăți ar purta, Sărbătorile sunt magice iar această magie este întărită de un Moș Crăciun autentic.

Așa că vă sfătuiesc să nu mai pierdeți timpul și nici să apelați la un vreun prieten sau vecin să joacă rolul Moșului, când aveți posibilitatea de a apela la un Moș Crăciun autentic. Mai exact spus la un Moș Crăciun deghizat în domn simpatic în restul anului.

Veți reuși să faceți o mare bucurie copiilor. Și nimic nu poate mângâia sufletul unui părinte decât fericirea și bucuria din ochii celor mici.

Așadar, intrați pe inchiriazamoscraciun.ro pentru a afla cum puteți stabili o întâlnire cu un Moș Crăciun cu barbă naturală ce știe cum să descoase copiii pentru a afla dacă au fost cuminți sau dacă au făcut năzbâtii.

Moș Crăciun adevărat vine cu sania trasă de reni și sacul plin de cadouri. Cu drag le va pune sub bradul frumos împodobit.

Profitați de ocazia de a-l întâlni, căci întâlnirea cu el se va transforma într-o amintire perfectă de pus în rama sufletului.