Micul meu secret

Micul meu secret

Într-un articol anterior v-am făcut o invitaţie la jocuri, în acesta vă voi invita să citiţi despre micul meu secret. Care este acesta? Pasiunea mea pentru bijuterii, în special de pentru cele orientale. Pur şi simplu le ador. De ce? Nu ştiu, încă nu am găsit o explicaţie. Ştiu doar cum mă simt de fiecare dată când mă îmbrac într-un costum oriental la care accesorizez o bijuterie potrivită. Mă simt extrem de feminină şi de elegantă, şi în acelaşi timp mă simt cu totul aparte. De aceea mereu caut să îmi cumpăr doar bijuterii care mă ajută să ies puţin din tipar.

Am mare noroc că pot găsi astfel de bijuterii în magazinele online.Cumpăratul de mărgele online este o adevărată plăcere pentru mine. Şi găsesc astfel de produse în magazinul meu preferat Bijuterii din Mărgele. Este un magazin care comercializează o gamă variată de bijuterii care mai de care mai frumoase. Preferatele mele sunt bijuteriile handmade. În această categorie intră bijuterii croşetate, bijuterii din mărgele, bijuterii indiene, bijuterii indoneziene, Shambala. Sunt bijuteriile cărora nu le pot rezista.

Ultima achiziţie a fost un colier indian din coral şi turcoaz, absolut superb. Colierul este realizat din in coral roşu,cabochoane din piatră de turcoaz încastrate în baze florale de alamă.

colier-indian-coral-si-turcoaz~307

Nu-i aşa că este superb? Este colierul care se potriveşte perfect la una dintre costumaţile mele indiene pe care, le port cu mare drag vara. E drept că de fiecare dată când mă îmbrac în astfel de costume atrag atenţia asupra, dar nu-mi pasă. Eu mă simt extraordinar de bine în astfel de costume şi cu astfel de bijuterii la gât. Dacă şi voi dragele mele sunt pasionate de bijuterii, vă recomand să vizitaţi acest  magazin şi cu siguranţă veţi găsi ceva frumos pentru voi.

Dragi domni, vă reamintesc că am intrat în luna cadourilor, de aceea vă recomand să intraţi pe acest site şi să cumpăraţi pentru stăpânele sufletului vostru un cadou deosebit. Spor la cumpăraturi vă doresc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.