Nu o mai văzusem de ceva ani pe buna mea prietenă din liceu. Acum locuia în Franța. Era la câteva mii de kilometri depărtare de mine. E drept, cu avionul aș fi făcut până la ea doar câteva ore. Dar…timpul ăsta e atât de scurt și nemilos, încât nu te lasă să faci ce vrei. Cum nu am avut timp să ajung la ea, m-a anunțat că vine ea la mine.

A fost bucurie mare. Îmi doream să treacă timpul mai repede, să o văd aterizând și să plecăm apoi, într-o vacanță la munte.

Nu am avut însă ocazia să o văd aterizând, fiindcă mi-a făcut o surpriză și a venit cu două zile mai devreme decât era stabilit. M-am trezit cu ea la ușă.

-Tu aici?! Nu trebuia să vii abia peste două zile?

-Eu aici. Nu te bucuri că mă vezi? Am vrut să îți fac o surpriză.

-Ba mă bucur, dar mi-ar fi plăcut să vin să te iau cu mașina de la aeroport. Nu ai mai fi fost nevoită să vii cu taxiul.

-Nu am venit cu taxiul. Am închiriat o mașină.

-Ce? Cum?

-Foarte simplu. Am intrat pe internet înainte de a pleca, am căutat inchirieri masini aeroport Otopeni, și așa am găsit firma kooldrive.ro. De la această firmă am închiriat o mașină. Nu spuneai tu că ai probleme cu mașina?

logo

-Ba da, dar găseam eu o soluție, pentru a putea pleca în vacanță.

-Ei, uite, am găsit-o eu. Vom merge în vacanță cu un Ford.

-Un model de Ford ți-au oferit?

-Nu, modelul de Ford mi l-am ales eu. Această firmă pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de modele de mașini. Au un parc auto foarte fain și mare, din care îți poți alege ce vrei. Aici găsești unele din cele mai noi și mai performante autoturisme. Acum ne putem bucura de o vacanță minunată, fără să ne facem griji din cauza mașinii.

-Nu-mi vine să cred că ai închiriat o mașină.

-De ce? E un lucru absolut normal. Știi, puteam să o închiriez cu tot cu șofer. Această firmă ne-ar fi pus la dispoziție și șofer, pentru ca vacanța noastră să fie una relaxantă. Am zis însă că e mai distractiv să conducem noi.

-Ai avut dreptate, dar e foarte interesantă propunerea acestei firme. Bine că am aflat de ea. Știu de acum la cine să apelez în caz de nevoie…

-Corect, corect… Lăsând acum discuția despre mașini deoparte…hai să povestim mai multe despre noi…avem multe să ne spunem…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.