Konakiasi.ro oferă apartamente în Iaşi

Konakiasi.ro oferă apartamente în Iaşi

Nu ştiu dacă v-am povestit până acum de oraşul studenţiei mele. Mi-am petrecut studenţia în Iaşi, un oraş care m-a cucerit şi care m-a făcut mereu să simt ca acasă. Am stat în Iaşi 7 ani, dar soarta a făcut ca eu să mă întorc în oraşul meu natal. Odată cu această întoarcere la baştină, a apărut dorul de Iaşi, un dor care a devenit pe zi ce trece mai intens. Din acest motiv, îmi doresc foarte mult să mă întorc în Iaşi. Pentru a mă putea întoarce am nevoie însă, de o locuinţă. Cum nu vreau să stau chirie, trebuie să-mi cumpăr una. Aşa că am început căutările de apartamente. Şi norocul mi-a surâs, deoarece am găsit ceea ce căutam. Am găsit apartament aşa cum îm doresc în ansamblul rezidential Konak Iasi. Este un ansamblu de top în Iaşi care oferă cele mai moderne şi exclusiviste dotări și finisaje Este un ansamblu  caracterizat de  bun gust, stil și rafinament.

Încă de când l-am descoperit m-a atras la acest complex rezidenţial,  faptul că este format din apartamente complet decomandate. Fiecare apartament este prevăzut cu balcon şi are finisaje interioare deosebite.  Este acordată o atenţie deosebită la detalii. Este  prevăzut cu izolare termică şi fonică de excepţie. Fiecare apartament are şi centrală proprie. Contorizarea se va face separat pentru fiecare apartament, atât pentru energia electrică,  cât și pentru apă și gaze naturale. Băile sunt complet utilate (de calitate superioară). Iar un lucru care îmi place foarte este faptul că îmi pot personaliza apartamentul după gustul meu.

Fiindcă se află amplasat într-o zonă liniştită de vile înconjurată de spaţii verzi, îmi poate da şansa de a avea un stil de viaţă şi o ambianţă specială. Mă va face să mă simt acasă din prima clipă. Aici îmi voi putea petrece timpul liber împreună cu cei dragi fâcând un barbeque în foişor.

Dacă şi voi vă doriţi să vă achiziţionaţi un apartament în Iaşi, vă recomand să intraţi pe site-ul acestui complex pentru a afla mai multe despre ceea ce oferă. Sunt sigură că ceea ce veţi afla vă va încânta.

Eu m-am informat şi am ajuns la concluzia că, acest complex rezidenţial  poate reprezenta pentru mine un vis împlinit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.