Kärcher trece primul linia de sosire în competiția curățeniei care contează

Acasă este fericirea. Acasă este Raiul pe pământ. Acasă se adună speranțele, se ascund necazurile. Acasă tăcerea se așază pe-o foaie albă de hârtie care strânge în brațele sale invizibile gândurile sufletului…

…acasă….

-Mărie!!!!!!! Unde ești?

-În dormitor, Ioane. Unde vrei să fiu la ora 19.30?

-Mărie iar scrii?

-Iar scriu, Ioane. Ai vreo problemă cu asta?

-Am, fă. Am. Tu nu scrii, fă. Tu mă bârfești pe Facebook.

-Fac ce? Ioane, cred că a fost cam tare țuica care ai băut-o la birtul lui nea Vasile.

-N-am băut, fă. N-am pus strop de alcool în gură. Știi ci am făcut?

-Ce-ai făcut?

-Mărie, ți-am spart parola la Facebook. Șî știi ce-am aflat? Că mă bârbești. Cică vin beat criță de la birtul din sat. Cică las mizerie pe covoare. Cică vrei să mă mă disciplinezi și să mă faci om gospodar cu ajutorul aparatelor Kärcher. Fă, pi tine cred că ti mănâncă obrazul. Fă, când ți-oi trage vreo două palme pisti ochi, ai să începi sî vezi curcubeul.

-Ioane, stai calm. Contul acela pe care ai intrat tu nu-i bun. Eu nu te-am bârfit. Cum s-o fac când tu ești o minune de om. Miroși a „parfum scump de prune”, pantofii negri îți sunt „poleiți” cu un strat de praf. De curte ce să zic…Curtea e ca floarea care stă o lună în vază fără să i se dea atenție…Pe scurt…ești o „bomboană de bărbat”, Ioane. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine.

-Mărie…bine. Zîci că vrei să fiu om gospodar. Am să fiu, fă. Facem așa. Mi-o vinit o idee. Ci zîci di un concurs? Tu rămâi cu casa, eu cu teresa și curtea?

-Ioane, de-acum te culci afară?! Să-ți pregătesc patul?

-Mărie, nu ti întrece cu gluma. Șî nu-ți mai pune limba pe bigudiuri. Trăiești la Stănilești în județul Vaslui, nu la capitală. Dar să revin la oile noastre. Când am zîs de curte șî terasă m-am referit la curățănie. Eu jur să fac curățănie wow în curte și pe teresă, tu jură că ai să faci în casă. Dacă eu fac curățănie mai repede și mai ghini, nu vei zîci nic chiar dacă vin beat criță de la birt. Șî mă vei primi în pat lângă tini, nu mă vei mai puni sî dorm în bucătărie.

-Tu faci curățenie wow în curte și pe terasă. Tu, Ion Apetrei? Tu, cel prezent aproape non-stop la birtul din sat? Am trăit s-o aud și pe asta. Bine, Ioane. Facem concurs. Cine termină primul curățenia și o face cu simț de răspundere, câștigă.

-Fă, cum adică cu simț de răspundere?  Ci însamnă?

-Însamnă curățenia care contează. Mai exact, o curățenie igienică. Și, apropo, cum ai să faci tu curățenie? Cu ce?

– Mărie, sunt bețîv nu șî prost. Cu Kärcher. Aparatele de care ți-a vorghit Ioana. Îți amintești de aparatele de curățat inovatoare pe care Dumnezău țî le-a scos în cale?

-Îmi amintesc.

-Îți amintești că le-ai vrut cadou de 8 martie?

-Îmi amintesc. Și îmi amintesc că nici acum nu mi le-ai cumpărat. Ce zici de asta?

-Zîc că aburii alcoolului m-au făcut să uit. Dar asta e o altă poveste. Dacă le voiai puteai sî țî li cumperi șî sîngură. Așa face o femeie gospodină. Mă rog, 8 martie a trecut dealul. Vini Paștele, așa că sunt gospodar.  

-Ioane, mă faci să râd. Tu ai devenit gospodar. Faci curățenie prin curte și pe teresă. Cu ce? Cu mătura și fărașul?

Sursa: pixabay.com

-Nu, fă, cu aparat cu spălat cu presiune de la Kärcher. E o minunăție. Vrei să-ți zîc cum văd eu curățănia de Paște în zonele mai puțin accesibile șî mai dificil de curățat.

-Zi, Ioane. Zi. Sunt tare curioasă. Repet. Am trăit s-o văd și pe asta. Ion al meu îmi vorbește de curățenie. Doamne, este posibil așa ceva? Un aparat de curățat îmi poate schimba „podoaba de bărbat” cu care m-am mărit?

-Mărie, ti uiți la cer sau ești atentă la ce-ți povestesc io?

-Ochi și urechi sunt Ioane. Zi.

-Deci…sunt hotărât să-ți demonstrez că pot face curățenie lună în curte într-un timp mult mai scurt. Abia aștept sî pun în funcțiune Aparatul de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control Home. Datorită lui am sî dorm lângă tini, am sî ti strâng în brațe, am sî….

-Ioane.. până ai să….mai este drum lung… Zi cum ai să faci curățenie în curte și pe terasă pentru Paște.

-Zic. Încep. Să nu mă întrerupi. Voi face curățenie ca un adevărat expert cu aparatul care face parte din gama de aparate de spălat cu presiune Smart Control, primele aparate de acest fel de pe piață care se conectează prin Bluetooth la aplicația “Kärcher Home &Garden”, aplicație ce oferă un adevărat ghid cu informații utile despre utilizarea optimă a produsului (în termeni de setare presiune și debit, în funcție de aplicație) și tips & tricks pentru diferitele zone cu curățare.

Conexiune Bluetooth pentru aplicația Home & Garden

 Pur și simplu voi conecta aparatul de spălare cu presiune Smart Control la aplicația Kärcher Home & Garden de pe smartphone, apoi voi beneficia de toată expertiza specialiștilor Kärcher pentru a obține rezultate perfecte de curățare. Astfel, voi curăța terasa. Glodul va dispărea. Papucii tăi de prințesă nu se vor mai murdări. Știi di ci? Pentru că aparatul dispune de modul Modul Boost pentru putere suplimentară pentru a combate murdăria pe care mă acuzi c-o fac. Modul boost crește eficiența de curățare și economisește timp. Asigură curățarea în profunzime a murdăriei persistente de pe pavele și nu numai. Pavelele vor străluci de curățenie cât ai zice pește. Acesta poate fi activat prin intermediul pistolului de pulverizare sau al aplicației.

Modul Boost pentru putere suplimentară pentru a combate murdăria
Așa ar arăta Ion Apetrei în acțiune….gospodar bărbat…..

Iar pistolul de pulverizare G 180 Q Smart Control cu afișaj LCD și lancea de pulverizare 3-in-1 Multi Jet îmi va oferi, de asemenea, control maxim, deoarece presiunea va fi setată direct pe pistolul de pulverizare sau transferată la pistol prin intermediul aplicației. Pe ecranul LCD voi putea verifica nivelul de presiune setat, dacă modul boost poate fi activat sau dacă dispozitivul este încă în modul inactiv. Vezi…pot vorbi și eu ca la București (când vreau)…

Pistol de pulverizare Smart Control și lance de pulverizare Multi Jet 3-în-1

-De-a dreptul incredibil! Aparatul astă mă face să mă simt boier. Așa se face curățenia care contează. Ce-ai făcut tu până acum prin curte e pospăială.  Kärcher știe să facă curățenie. Tu n-ai habar.

-Ioane…tacă-ți fleanca…Dacă nu taci…jur că ai să mănânci pâine uscată…iar de la dormitul în pat cu mine…poți să-ți iei gândul.

Mărie, am glumit. Șî tu faci curățenie. Nu zic nu, dar trebuie să fiu sincer.  Kärcher este peste puterile tale. Kärcher e numărul 1. Tu ești numărul…ăăăă…Tu ești alt număr.

-Ioane…

-Mărie… Setul Home include curățitorul pentru suprafețe T 7 și 1 l de detergent pentru suprafețe din piatră 3-în-1. Echipamentul mai include tamburul pentru furtun, sistemul pentru detergent Plug ‘n’ Clean, mânerul telescopic din aluminiu de înaltă calitate și locurile de depozitare pentru accesorii ușor accesibile. E fantastic. Să vezi tu cât de repede am să curăț curtea și teresa. Pavelele vor străluci de te vei cruci. Zău!

Și să știi…

 În mine ai săpat multe răni,

            Și mă sîmt dezamăgit,

          Că ai zîs că sunt bețîv,

Că-s leneș…fără motiv.

Mă gândesc serios la asta,

La Kärcher ce va intra în viața mea,

La curățenia din curtea ta șî a mea

Văd pavele curățate cu furtunul

De-naltă presiune, văd glodul

Dispărând ca prin minune

Văd curățănie-n profunzîmi

Chiar și în zonele greu accesibile.

Adio… visul urât s-a terminat,

Adio…. dormitul în bucătărie s-a incheiat,

Adio…. cu Kärcher afară totul este mai frumos,

Mai curat, mai igienizat, mai altfel…

Și nu faci nici gaură în portofel.

Adio…pavele plini di mizerie

Adio…mătură și făraș

Adio…

Cu furtunul  gata de utilizare în orice moment,

Prin simpla înfășurare și detensionare,

Lucrez cu spor, curăț ușor aleea din grădină,

Curăț rapid, praful îl ucid

Să îți arăt ție, Mărie

C-atunci când Kärcher intră în acțiune

Schimbarea curții stă-n puterea mea. 

-Vai…chiar așa Ioane?  Kärcher trece primul linia de sosire în competiția curățeniei care contează?

-Întotdeauna. Sunt convins. Tehnologia inovatoare își va spune cuvântul, iar ție gura ți-o va închide.  Kärcher face diferența. Schimbarea mea, schimbarea noastră începe doar el. Acum privește și te minunează ce poate să facă aparatul pentru mine, pentru tine, pentru noi, pentru oricine.   

-Ioane, câte face Kärcher!!!!!!! Vai…deștept bărbat am!!! Ioane, renunț. Nu mai concurez cu tine.

-Di ci? Te-o prins frica?

-Ioane, eu nu sunt așa de rapidă ca aparatul Kärcher. În plus, eu nu pot să fac curățenie perfectă așa cum face Kärcher. Până nu-mi cumpăr și un aparat care să vă ajute să fac curățenie lună în casă, eu cu tine nu concurez. Nu are sens. Mă vei învinge. Și mie nu-mi place să fiu învinsă. Așteaptă până îmi cumpăr unul pentru acasă și apoi concurăm.

– Mărie, mă crezi chiar prost. Nu te aștept, fă. Aparatul meu e pi drum. În curând mă apuc di treabă. Kärcher trece primul linia de sosire în competiția curățeniei care contează cu Ion, nu cu Măria. Fugi șî pregătește dormitorul cî în curând lângâ tini în pat o sî dorm.

-Ioane….gura…

-Mărie…lasă-mă…eu pi Kärcher îl aștept de Neluțu sprijinit…

Sursă: pixabay.com

De-ale Măriei și de-ale lui Ion pentru Spring Superblog 2021.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.