Iubește schimbare!

keep-calm-and-love-change

Trebuie să recunoaştem că mulţi dintre noi nu iubesc schimbare. Ba mai mult ne este teamă de ea şi de tot ce înseamnă nou. Noul  ne scoate din zona noastră de confort şi atunci apare confuzia şi dezorientarea. Dacă fac o schimbare în viaţa mea oare o să-mi fie mai bine sau mai rău? Aceasta este o întrebare la care nu avem niciodată un răspuns precis. Nu putem şti dacă o să ne meargă bine sau nu. Dar datoria noastră este să încercăm.

Trebuie să avem curajul de a încerca, fiindcă încercând putem descoperi lucruri care să ne ajută la propria dezvoltare personală. Trebuie să învăţăm să iubim schimbarea. Trebuie să ne schimbăm nu pentru că aşa îşi doresc ceilalţi, ci pentru că aşa ne dorim noi. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să ne asumăm riscul de a renunţa la lucrurile care ne sunt nouă familiare şi a ne îndrepta spre cele complet necunoscute nouă.

Avem libertatea de a a încerca mereu ceva, atunci de ce să nu o facem? Descoperind, încercând mereu lucruri noi, vom ajunge la un moment să iubim schimbarea şi tot ceea ce ea aduce benefic în viaţa noastră. Schimbarea pe care o vom face pentru că aşa ne dorim, ne va a duce bucurie şi multă satisfacţie, schimbarea care se produce din dorinţa celorlalţi lasă întotdeauna un gust amar.

Schimbă-te, renunţă la ceea ce ţie îţi este cunosc, pentru a descoperi necunoscutul, dar fă în aşa fel încât decizia în această privinţă să îţi aparţină doar ţie. Învaţă să iubeşti această schimbare care se produce în urma deciziei de a depăşi teama de necunoscut.  Învaţă să trăieşti în felul tău!

Weekend frumos!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.