Îndrăznesc zi de zi să-mi pese de mine, trăind cu eleganță

Îndrăznesc zi de zi să-mi pese de mine, trăind cu eleganță. Trăiesc cu acea eleganță despre care am aflat încă din copilărie că nu este un lucru cu care te naști, ci este un lucru pe care-l înveți, trăind alături ce ceilalți în comunitatea din care faci parte. Alături de ceilalți, înveți treptat după cum spunea și Hans Georg Gadamer că: A trăi împreună , a trăi în calitate de celălalt a celuilalt este o datorie omenească fundamentală. 

Nouă, oamenilor, nu ne-a fost fost dat să trăim singuri, solitudinea nu este o caracteristică a omenirii. Cum ar fi viața noastră fără existența unor stimuli creatori? Lipsită de motivație și sens. Însă nu putem trăi alături de ceilalți decât în pace și armonie. Și pentru a a trăi în pace și armonie, avem nevoie de eleganță. Avem nevoie de acea eleganță spirituală care este pusă în valoare de atitudinea noastră pozitivă față de ceilalți alături de care ne este dat să trăim, de maniera în care comunicăm permanent cu aceștia. Nu contează ce spunem celorlalți, contează întotdeauna felul în care o spunem, eleganța cu care transmitem mesajul pe care îl avem de transmis. În lipsa ei, nu putem vorbi de relații armonioase, de bună înțelegere în comunitatea din care facem parte.

Ca membru al unei comunități,  încerc zi de zi să dau dovadă de eleganță spirituală, dar în același mă bucur și de cea exterioară. Este  acea eleganță care mă ajută să îmi pun în valoare feminitatea prin intermediul vestimentației pe care mi-o aleg. Astfel, îndrăznesc zi de zi să-mi pese de mine, alegându-mi articole vestimentare care mă fac să mă simt bine în pielea mea, și care totodată,   vorbesc despre felul meu de a fi, despre personalitatea mea.

Recunosc că sunt o persoană nonconformistă, căreia îi place mereu să iasă din tipar. Consider în acest fel pot da puțin mai mult farmec vieții. Nu țin niciodată cont de ceea ce lumea ar putea spune în privința stilului meu vestimentar. Nu îmi cumpăr neaparat haine de brand. Consider că nu neaparat un brand, precum este ELLIS, brand românesc de succes creat de Eli Lăslean, îl poate face pe om.

Ellis-mic-250x250

Consider că atitudinea îl face pe om. Eleganța nu ți-o dă brandul, eleganță ți-o dai tu, prin atitudinea pe care o ai.  Nu contează ce porți, contează cum porți ceea ce alegi să porți. Contează ca în momentul în care alegi anumite articole vestimentare eleganța spirituală să fie în armonie cu cea exterioară. Opinia  pozitivă cu privire la vestimentația pe care o porți, trebuie să se reflecte în maniera în care porți acea vestimentație. Astfel, poți da dovadă de eleganță și poți atrage toate privirile asupra ta, datorită magnetismului pe care-l emani.

Untitled

Untitled1

Imi place să trăiesc cu eleganță, însă recunosc că încă nu i-am descoperit  toate secretele. Dar am timp să le descopăr, și, o voi face în Comunitatea Chic-Elite, o comunitate feminină, o comunitate interactivă, care își propune să sprijine femeile în drumul lor spre dezvoltare personală și profesională. Totodată dă posibilitatea bărbaților să cunoască mult mai bine femeile din viața lor (mamă, soră, parteneră de viață, fiică etc). Este o comunitate în care voi putea fi chic, îndrăznind și mai mult să-mi pese de mine.

ChicElite_slogan-300x284

         Îmi doresc ca această comunitate să-mi ofere răspuns la acele întrebări  care încă mă frământă, să mă ajute să mă cunosc mai bine pe mine însămi, pentru a-i putea înțelege mai bine pe cei din jurul meu. Sper ca și eu la rândul meu să ofer celorlalți membri cu care voi interacționa, măcar puțin din ceea ce mi-a fost dat să cunosc până în prezent.

Articol scris pentru Superblog 2015.

6 thoughts on “Îndrăznesc zi de zi să-mi pese de mine, trăind cu eleganță”

  1. Asa de mult as dori ca generatia noua sa puna mai mult pret pe eleganta decât pe extravaganta, sa înteleaga diferenta dintre cele doua caracteristici si sa învete cum sa le îmbine armonios pe ambele cu personalitatea.

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 12. Trăiește cu eleganță!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *