Hidrofor ieftin pe Shop-Einstal.ro se găsește

-Ioane!!!!!!!!! Ioane!!!!!!

-Ce-i Marie? zise Ion, intrând rapid în casă. Se uită în bucătărie, dar nu o văzu. Se duse în dormitor și o  găsi pe Maria stând în pat cu laptop-ul în brațe. Ce faci acolo, femeie? De ce m-ai strigat?

– Vreau să te anunț că de mâine intru în grevă.

-Intri în grevă, Mărie? Ce nu-ți convine? În loc să te ocupi de grădină, ca să avem și noi la iarnă ce mânca, tu pierzi timpul stând cu laptop-ul în brațe și mă anunți că faci grevă.

-Da, da, pierd timpul. E timpul meu și fac ce vreau cu el. Nu mai mișc un deget, nu mai fac nimic, până nu-mi cumperi hidrofor. Toți vecinii au hidrofor, numai noi nu. Ți se parte normal?

-Nu mi se parte normal, dar știi bine că nu avem bani suficienți pentru a ne lua unul acum. Cu prima ocazie când o să găsim un hidrofor ieftin, o să ne cumpărăm numaidecât.

Hidrofor ieftin vrei? Asta nu este o problemă. Intrăm pe magazinul online, shop-Einstal.ro, și problema este rezolvată. În acest magazin există o gamă variată de hidrofoare.

Einstal-logo

-De unde ai aflat tu de un astfel de magazin?

-De pe internet, evident. Astăzi l-am descoperit. M-am bucurat foarte mult când am văzut că în acest magazin există diverse modele de hidrofoare. Avem posibilitatea să ne alegem modelul care ne place mai mult. Hai să intrăm pe internet să ne uităm la ele.

-Nu mă ispiti, Mărie…

-Nu te ispitesc, dragul meu. Eu doar îți spun că până nu îmi cumperi hidrofor, nu mai fac niciun capăt de treabă în grădină. N-ai decât să te ocupi tu de ea. Dacă nu vrei să intri pe shop-einstal.ro,  și să te uiți după hidrofoarele de aici, să nu mai discuți cu mine.

-Bine, bine. Hai să ne uităm. Chiar sunt curios de ce insiști atât de tare.

Curios din fire, Ion îi luă Mariei, laptopul din brațe, și  intră în magazinul online despre care tocmai aflase. Fu surprins de gama variată de produse din acest magazin. Dădu la categoria hidrofoare și nu știu asupra cărui model să se oprească. Se opri în final asupra unei electropompe automorsante cu putere de 1100 W, Absorție de 9 m, debit de  3,6 m3/h, înălțime maximă de pompare  de 41 m. Acest tip de electropompă automorsanta este folosită pentru necesarul de apă potabilă a gospodăriilor precum și în alte scopuri cum ar fi udare,scoatere apă din puțuri,fântâni ori vas tampon.

Având în vedere că știa că aveau foarte mare nevoie de un astfel de hidrofor, și datorită faptului că era foarte convenabil la preț,  nu rezistă tentației și îl făcu comandă. După ce îl primi, se lăudă la toți vecinii cu hidroforul lui de cea mai bună calitate,  cumpărat din  magazinul online recomandat de soția lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.