Hai să ne dăm întâlnire pe MyDinner.ro!

Ador mâncărurile diverse, îmi place să le prepar. Gastronomia mi se pare extrem de creativă. Însă, din păcate, nu pot să gătesc pe cât de mult aș vrea. Există un impediment, timpul. Timpul nu-mi permite să gătesc pe cât de mult aș vrea.

De aceea, sunt nevoită să fie să comand mâncare online, fie să fac rezervare online la un local. Așa că, că dragă proprietar de local, am o propunere pentru tine. Care este aceea? Hai să ne dăm întâlnire pe MyDinner.ro! Permite-mi să îmi răsfăț papilele gustative cu mâncaruri pregătite de bucătarii tăi talentați.

Ce este MyDinner? Este un loc de întâlnire a diverselor localuri cu potențialii lor clienți. De îți înscrii localul pe această platformă avem șansa să ne întâlnim și să-l aleg din alte zeci de localuri.

Așa că, dacă vrei să ne întâlnim, să facem cunoștință și să zic: El este alesul…înscrie-ți localul pe această platformă. După ce îți faci cont pe MyDinner nu uita să îți prezinți în detaliu localul. Ce presupune acest lucru?

Presupune să încarci pe plaformă diverse imagini cu localul, cu modul de aranjare a meselor, cu preparatele pe care le oferi clienților, cu meniul zilei.

De ce să faci acest lucru? Fiindcă, dacă decid să fac comandă online am posibilitatea să văd exact cum arată ceea ce îmi doresc să savurez, iar dacă fac rezervare online pentru a veni să servesc masa în localul tău, ar fi foarte interesant să am posibilitatea să îmi aleg singură masa la care vreau să stau.

În funcție de starea pe care o am, aș putea simți nevoia să stau la o masă cu vedere la geam sau la una mai retrasă. Încărcând astfel de imagini, împreună cu MyDinner, mă ajuți să profit din plin de vizita în localul tău. În plus, dacă îmi place, îți pot recomanda localul și la alții, iar acest lucru ar fi foarte benefic pentru dezvoltarea afacerii tale.

mydinner

După cum poți observa, există beneficii de ambele părți. Și doar cu un singur click. Mi se pare extraordinar ca, indiferent de orașul țării în care te afli, Constanța, Sibiu, Arad, Brașov, București, Iași, Cluj-Napoca, să poți găsi cu doar un click restaurante cu meniul zilei și livrare la domiciliu, puburi, cafenele, cluburi sau cofetarii.

Dacă îmi vei prezenta localul, voi fi sigură că ceea ce văd, e ceea ce primesc. Astfel nu voi fi dezamăgită de alegerea făcută. Așa că, dă-mi posibilitatea să găsesc rapid ceea ce îmi doresc, în aceste vremuri în care timpul zboară cu repeziciune și nu ne mai dă ocazia să ne bucurăm prea mult de ceea ce ne pasionează.

Ajută-mă să-ți găsesc localul într-un mod simplu și rapid. Cu cât ne vom cunoaște mai repede, cu atât ne vom putea bucura de ceea ce ne putem oferi unul altuia. Așadar, intră pe internet, caută platforma MyDinner, devino membru al platformei și așteaptă-mă. Cu siguranță ne vom întâlni și vei constata că vei avea parte doar de lucruri frumoase din momentul în care vei face parte din familia MyDinner.

Înscrie-te pe platformă pentru ca eu să îți aleg localul!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.