Geamantanul cu vise şi speranţe

A trecut din nou Crăciunul, au trecut zilele magice în care,  sufletele noastre au vibrat la unison cu sufletele celor dragi nouă. Au trecut zilele în care parcă mai mult ca niciodată devenim mai buni, mai receptivi la dorinţele şi nevoile celor din jurul nostru. Au trecut zilele în care parcă am dăruit mai mult ca niciodată, căci odată cu darurile  puse sub brad pentru toţi cei dragi nouă, am pus şi o parte din sufletul nostru. Trecerea Crăciunului,  prevesteşte faptul că luna miracolelor se apropie de sfârşit şi odată cu ea,  şi anul care am sperat să  fie mai bun, mai plin de  reuşite, ca cei pe care deja trecutul i-a revendicat. A sosit din nou timpul să adun în geamantanul vieţii noi vise şi speranţe şi să mă pregătesc să pornesc pe un drum nou. A  mai trecut un an plin  de vise şi speranţe nenumărate.

A fost un an frumos în care am călătorit cu geamantanul plin de vise şi speranţe, ce mi-au dat putere să merg mai departe, în ciuda nereuşitelor şi neîmplinirilor. A fost un an în care am descoperit o lume fermecătoare, care odată ce am păşit în ea, m-a captivat deodată. Este o lume care m-a ajutat să mă redescopăr, să înţeleg ce vreau de la viaţă şi să-mi umplu  frumosul meu geamantan cu noi vise şi speranţe. În ciuda nereuşitelor, în călătoria din acest an, am făcut o mare descoperire, am descoperit o cale de la care nu vreau să mă mai abat vreodată, indiferent de ceea ce destinul îmi pregăteşte. Nu pot  să mă abat când în această lume minunată,  învăţ în fiecare secundă care mi se oferă cu atâta generozitate, ceva nou despre mine, despre ceilalţi din jurul meu, despre viaţă în general.

4b72cc01543f7

Sunt un om norocos, căci viaţa mi-a dat oportunitatea de a descoperi o lume doar a mea, o lume în care sunt cu adevărat fericită. Cine este această lume? Este lumea gândurilor mele pe care de fiecare dată când le transpun în cuvinte, mă simt cu adevărat împlinită. Sunt cuvinte ce izvorăsc din inimă şi care sper să ajungă la sufletele celor care vor vrea să  pătrundă în această minunată lume a  mea. Pe 2 ianuarie  se împlinesc 2 ani de când am pornit  în această  călătorie  cu inima strânsă, căci îmi doream mai mult de la viaţă, dar nu ştiam la ce să mă aştept. Nu am crezut că pe parcursul  noii călătorii, am să descopăr o nouă lume care, mi-a întrecut toate aşteptările. Pe lângă faptul că m-am redescoperit, am descoperit şi o lume cu oameni  atât de frumoşi, de la care am în fiecare clipă ceva de învăţat.

Datorită lucrurilor minunate care mi s-au întâmplat pe parcursul acestor 2 ani care nici nu ştiu când ai trecut,  geamantanul meu este plin de noi vise şi speranţe, dar şi de foarte multă încredere  în mine de data această. Voi începe un nou an cu mult mai multă încredere în mine. Un nou început e o nouă şansa de a realiza tot ceea ce nu ai putut realiza până acum, cu mai multă forţă şi hotărâre. Atâta timp cât îţi este permis să-ţi continui călătoria numită viaţa, nimic nu trebuie să te împiedice să-ţi continui drumul spre fericire cu speranţa că într-o zi, atunci când te vei aştepta mai puţin, visele tale se vor îndeplini. De abia aştept să pornesc într-o nouă călătorie, care sper că va fi la fel de plină de surprize plăcute, ca şi anul care se încheie. Sper ca în anul care vine un nou vis frumos să mi se îndeplinească. La fel vă doresc şi vouă, dragilor! 🙂

This Post Has 2 Comments

  1. adicherish

    2015 cu dreptu-nainte inceput si continuat sa fie timpu-mprospatat in care si tu culegi roadele stradaniilor pentru ca nimic nu-i mai echilibrant decat atunci cand implicarea si actiunea da rezultat. spor si toate bune! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.