Găzduire web pe ServerGate

Aveți blog? Nu? Atunci este cazul să vă creați un blog. De ce? Fiindcă blogul vă poate ajuta să evadați puțin din cotidian, într-o lume a gândurilor voastre, o lume în care gândurile   i-au treptat forma cuvintelor și astfel ajung la sufletele oamenilor. Este o lume în care cu siguranță o să vă simțiți foarte bine. Este o lume în care veți simți gustul deplin al libertății. Dar pentru a vă putea bucura de această lume trebuie să găsiți o firmă de găzduire a site-ului vostru. Dar să aflați numele unei astfel de firme nu e deloc greu.

Aveți deja un blog personal? Vă doriți însă să vă achiziționați un domeniu propriu, pentru a vă putea bucura de mai multe avantaje? Foarte bine faceți. Este normal ca după ce ați văzut cum e să ai un blog pe o platformă gratuită precum wordpress, sau blogspot, să vă doriți să încercați și altceva. Dacă încă nu ați aflat numele unei firme de hosting, imediat veți afla.

Aveți o afacere și vreți să o promovați prin intermediul unui site. Doriți să vă deschideți un magazin online? Există o sigură soluție pentru voi cei care vă doriți un site pe domeniu propriu, indiferent din ce motive. Soluția potrivită pentru voi toţi  poartă un nume, ServerGate.

logo                                                                                              Găzduire Web – ServerGate.ro

ServerGate este exact  firma de care voi aveți nevoie. De ce? Datorită experienței și profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cei din această echipă se mândresc cu sute de website-uri găzduite, zeci de servere testate și mulți clienți mulțumiți. Ce oferă? Diverse pachete de găzduire cu abonamente de 36 de luni, 24 sau 12 luni.

Un pachet perfect pentru voi ar fi cel de 3 euro pe lună în care beneficiați de

-spațiu de stocare de 10 GB SSD

-trafic lunar de 2000 GB

-adrese de mail  necontorizate

-baze de date necontorizate

-15 domenii găzduite

-domenii parcate necontorizate

-conturi FTP  necontorizate

-subdomenii  necontorizate

Dacă vă doriți performanță maximă,  atunci vă recomand,  să alegeți pachetul de 10 euro pe lună în care beneficiați de spațiu de stocare de 45 GB, domenii găzduite 30 și trafic lunar, adrese de mail, baze de date, domenii parcate, conturi FTP și subdomenii necontorizate.   Dacă nu mă credeți că puteți beneficia de astfel de pachete, vă sfătuiesc să vă convingeți singuri. 

Pentru cei dintre voi care vreți să vă porniți propria afacere de web hosting, am eu veste bună. ServerGate vă oferă pachete reseller la prețuri foarte avantajoase. Acum cu un buget minim puteți începe afacerea pe care v-o doriți. Aveți la dispoziție 4 pachete dintre care puteți alege, reseller beginner, reseller advanced, reseller business, reseller enterprise.

Ce părere aveți? Vă plac recomandările mele? Atunci nu mai pierdeți vremea, rezervați-vă domeniul și apucați-vă de treabă. Vă puteți înregistra domeniu, fie pe com, fie pe net, fie pe eu, fie pe it, fie pe pe org, fie pe biz. Unii dintre voi vă aflați la un click distanță de ceea ce v-ați dorit, un site pe domeniu propriu, o lume a voastră în care să vă lăsați gândurile să zboare libere, iar unii la un click distanță de afacerea mult visată, magazinul online. Mult succes cu ServerGate vă doresc tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.