Furaje pentru animale

Furaje pentru animale

V-aţi hotărât să vă schimbaţi stilul de viaţă? Vă doriţi să mâncaţi sănătos şi astfel v-aţi apucat de crescut animale? Vă  felicit, este o idee foarte bună dacă aveţi posibilitatea să le creşteţi. Aveţi astfel posibilitatea să mâncaţi sănătos, şi să vă feriţi de produsele din carne care se găsesc pe piaţă, şi care nu sunt tocmai foarte sănătoase.

Îmi imaginez că nu este deloc uşor să creşti animale. Din contră,  ştiu că este o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să fii în stare să ţi-o asumi. Pentru a te bucura de tot ceea ce un animal îţi poate oferi, trebuie să ai grijă de el, să îl hrăneşti cu hrană de bună calitate. Pentru că ştiu ce sarcină grea v-aţi asumat, vreau să vă sar în ajutor şi să vă informez de unde puteţi cumpăra furaje pentru animalele voastre.

Fie că sunteţi crescători de păsări precum găini ouătoare, pui de carne, curci, raţe, gâşte, fazani, prepeliţe sau de porcine, rumegătoare, precum, vaci, oi, capre, miei, iezi sau alte specii precum cai, iepuri, pe furajegospodaru.ro, găsiţi tot ceea ce aveţi nevoie.

cropped-logo2                                                          Furaje – furajegospodaru.ro

Cei de la Furaje Gospodaru îşi doresc să ofere calitate şi performanţă în hrănirea animalelor. Din acest motiv furnizează clienţilor lor, furaje de cea mai bună calitate, furaje echilibrate. Acestea contribuie la creşterea potenţialului animalelor, indiferent de vârstă sau nivel de activitate. Aici găsiţi o gamă variată de concentrate. Dacă creşteţi găini ouătoare puteţi cumpăra de aici concentrate speciale pentru perioada de început, pentru creştere şi apoi pentru reproducţie.

Dacă creşteţi porci, puteţi achiziţiona de aici furaje de cea mai bună calitate , precum concentrat pentru purcei estarter, concentrat pentru porc de creştere şi îngrăşare, furaj granulat  pentru purcel prestarter, concentrat pentru purcel starter, furaj granulat pentru creştere, furaj granulat finisare.

Dacă vă interesează furajele pentru rumegătoare, în special pentru vaci, veţi găsi şi aşa ceva printre gama variată de produse. Vă veţi putea hrăni vacile cu concentrat de vaci cu lapte, furaj granulat, şrot soia, şrot floarea soarelui. Animalele voastre vor creşte frumos şi sănătos dacă voi le veţi hrăni cu o astfel produse de cea mai bună calitate, special create pentru ele.

Dacă încă nu le-aţi răsfăţat cu produse de la Furaje Gospodaru, vă recomand să o faceţi, pentru ca animalele voastre să aibă parte de o nutriţie de cea mai bună calitate. Astfel şi voi vă veţi bucura în final de un stil de viaţă mult mai sănătos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.