Frumusețea nu are limite când folosești La Cabine Botox

Autor: Maria Apetrei

Frumusețea…Ce este frumusețea? Doar un vis frumos, mult prea frumos pentru femeile cărora viața nu le surâde deloc.

Sunt Maria Apetrei din satul Stănilești, jud. Vaslui și mărturisesc că niciodată nu m-am considerat o femeie frumoasă din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, întotdeauna mi-am dorit să fiu. Din păcate, destinul nu a fost prea darnic cu mine, iar timpul și-a pus treptat amprenta pe chipul meu. Ridurile și-au făcut apariția pe fața mea mult prea devreme decât mi-aș fi dorit.

Viața la țară nu este ușoară. Viața la țară are limite și frumusețea la fel. Asta am crezut mereu. Ceea ce nu am știut este cât de imprevizibilă poate fi viața. Când nu te aștepți, ea te ia prin surprindere și îți demonstrează că tot ceea ce credeai sau știai nu are aproape nicio valoare.

Când credeam că frumusețea este doar un vis frumos, că totul în viață are o limită, viața m-a luat prin surprindere și mi-a arătat că nu este așa. În viață nimic nu are limite. Limitele sunt doar niște blocaje mentale care se produc din cauza faptului că nu ai încredere în ceea ce ești sau ceea ce poți fi.

Mi-am zis întotdeauna că ceea ce nu mi-a oferit mama natură nu-mi poate oferi nimeni. Că sunt prea săracă să-mi permit să-mi fac tratamente estetice precum cele la care apelează vedetele din România. Viața s-a încăpățânat și mi-a demonstrat că mă înșel. Într-o zi în timp ce mă uitam la televizor, am aflat că frumusețea nu are limite. Nu mi-a venit să cred că aflu despre așa ceva tocmai prin intermediul unei reclame TV. Dar viața e mereu surprinzătoare. Curioasă din fire, am urmărit reclama cu mare interes, apoi am intrat pe internet să caut mai multe informații despre fiolele La Cabine BOTOX.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BPaQ3lJDShM&w=560&h=315]

Din reclamă am aflat că sunt fiole de Botox pentru ten, că ele combat instant și pe termen lung riduri și linii de expresie, dar și pielea obosită, că în compoziția lor există beta-glucani și peptide mimmetice din venin de șarpe, care ajută la relaxarea mușchilor faciali, contracarând formarea ridurilor de expresie. De asemenea, am aflat că în compoziția lor există și acid hialuronic care hidratează pielea și netezește ridurile, că de îndată ce folosești fiolele pielea va fi redensificată, netedă și relaxată. Cu toate acestea, voiam să mă conving că așa este.

La Cabine Botox

Nu vreau să recunosc, dar trebuie. Eu sunt Toma Necredinciosul. Nu cred nimic până nu testez. Trăim într-o perioadă în care se spun multe. Din păcate, nu tot ceea ce se spune este și adevărat. Din acest motiv, imediat ce s-a terminat reclama am început să caut aceste fiole pe internet.

Eram sigură că am să le găsesc rapid. Și nu m-am înșelat. Am găsit La Cabine la Farmacia la Pret Mic. Tare m-am bucurat, mai ales că prețul m-a făcut să nu mă mai simt săracă. 10 fiole de 2 ml costă doar 89,80 lei. Prețul mic m-a făcut să mă simt “mare”. A fost un sentiment extraordinar.

 Le-am făcut comandă imediat și le-am primit în foarte scurt timp direct la poartă. Cum știam din ceea ce aflasem că pot fi folosite ziua și seara când ne dorim un efect de întindere al pielii instantaneu, le-am folosit chiar în acea seară.

Și știți ce-am descoperit? Că atunci când ai nevoie de un boost de prospețime pentru pielea ta, fiolele din gama La Cabine pentru îngrijirea tenului sunt cei mai buni aliați. Și am mai aflat ceva. Am aflat ca frumusețea se întreține din interior, mai ales atunci când este vorba despre hidratarea, suplețea și fermitatea pielii tale. Priviți imaginea de mai jos. Eu sunt, Maria Apetrei, cea care credea că frumusețea fizică este un vis, că are limite peste care eu nu pot să trec.

Sursă: Pixabay.com

Ei bine, frumusețea nu are limite când folosești La Cabine Botox. Pielea este netezită și înfrumusețată instant. Folosite zilnic după cum recomandă specialiștii La Cabine, orice femeie se poate bucura de o piele netedă și întinerită, indiferent de tipul său de ten. Eu mă bucur zilnic de efectul minunat al fiolelor La Cabine. Ele au devenit rutina mea pentru un ten perfect. Ele m-au ajutat să descoperit secretul pielii frumoase.

La Cabine

Dragi femei care credeți că frumusețea este doar un vis, folosiți-le, descoperiți-le! Viața capătă o altă nuanță când îți dai seama că frumusețea nu are limite.  

Vă îmbrățișez cu drag,

Maria Apetrei

 


– Ileană!!!!! Unde ești Ileană?

-În dormitor sunt Mărie. Ce-ai pățit? Ce strigi așa?

– Ileană, am primit o scrisoare și nu înțeleg o iotă din ce scrie în ea. Ion zice că e în spaniolă. Și am zis că dacă tu ai fost la muncă în Spania, sigur înțelegi ce scrie în ea. Iat-o!

Querida señora,

La Corte Real de España se complace en invitarle a pasar un fin de semana en el Palacio Real de Madrid (Palacio de Oriente), para usar los productos La Cabine a su casa. Nos sentimos honrados de que haya utilizado los productos La Cabine y de que le hayan ayudado a comprender que la belleza no tiene límites.

                                      La Corte Real de España

-Ce zice? Înțelegi?

-Înțeleg, Mărie. Zice așa:

Stimată doamnă,

Curtea Regală a Spaniei are plăcerea să vă invite să petreceți un weekend la Palatul Regal din Madrid (Palacio de Oriente), pentru a folosi produsele La Cabine acasă la ele. Suntem onorați că ați folosit produsele La Cabine și că acestea v-au ajutat să înțelegeți că frumusețea nu are limite.

-Mărie, Ce-i asta? De când îți scrie ție Curtea Regală? Cine ești tu de-ți scrie ție Curtea regală? Zi mai repede că mă apucă nervii.

– Ileană, stai calmă. Trebuie să mă dezmeticesc și eu. Nu știu dacă mă crezi, dar nici eu nu știu exact ce s-a întâmplat. Tot ce știu e că am scris un articol la mine pe blog. Știi tu…în jurnalul ăla virtual al meu despre despre fiolele La Cabine și despre ce efect au avut asupra pielii mele. Sper că observi că pe fața mea nu mai sunt riduri.

-Observ și chiar voiam să te întreb unde au dispărut ridurile. Inițial am avut impresia că trebuie să-mi schimb ochelarii.

-Vezi bine. Am găsit secretul frumuseții pielii. Am descoperit fiolele La Cabine fabricate în Spania și datorită lor mă bucur de un ten fără riduri. Și asta nu e tot. Se pare că tot datorită lor pot merge în Spania. Și nu mă duc la cules de căpșuni, ci la Palatul Regal. Mă duc să-mi fac bagajul.

– Mărie, ia-mă și pe mine! Merg și eu cu tine! Vreau și eu La Cabine! Vreau să mă mândresc cu un ten perfect ca al tău și eu!

-Bine, Ileană! Te voi lua cu mine. Vom merge în Spania, La Cabine acasă.

-Măriiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Ileaaaaaanăăăăă!!!!! Hopa. Am ajuns în Madrid, la Palatul Regal. Mi se pare mie sau noi ne-am teleportat?

Sursă: unsplash.ro/ Palatul Regal din Spania

-Nu contează cum am ajuns aici. Scopul scuză mijloacele. Hai să ne plimbăm. De acest weekend să profităm.

-Bună ziua, doamnelor. Bun venit la Palatul Regal. Ne bucurăm să vă avem aici. Sper că veți încântate de toți ce veți vedea.

-Vom fi, vom fi. Fă Ileană!!!! Ce palat mare!!!!! Ce răsfăț!!! Nu-mi vine să cred că în seara asta voi folosi produsele La Cabine la ele acasă.

– Mărie, vreau și eu să folosesc la ele acasă fiolele concentrate cu diferite substante, vitamine, minerale, aminoacizi care oferă fermitate și restructurează arhitectura feței, hidratează epiderma și redă elasticitatea naturală. Am să mă țin de capul tău până îmi spui mai multe despre La Cabine. De exemplu, ce pot folosi pentru pielea mixtă și/sau grasă? Vreau să-i dau luminozitate, să o hidratez și s-o tonifiez.

-Hmm… simplu. La Cabine Vitamina C. Aceasta este soluția perfectă pentru tine. Mai multe nu-ți spun. Găsești informații la Farmacia la Preț Mic sau pe La Cabine România.

– Taci Ileană! Hai să ne răsfățăm la palat. Azi vreau să mă simt regină. Azi vreau să mă plimb prin Madrid. Azi mă simt mai frumoasă și mai specială ca niciodată. Wow! Uite!!! Ce frumos e Madridul!!! Ileană… am dat lovitura!

Sursă: Pixabay.com/ Puerta de Alcalá
Sursă: pixabay.com/ Puerta de Toros

 

– Mărie, tu ai dat lovitura. Ție La Cabine ți-a schimbat figura.

-Fii calmă Ileană! În seara asta vei afla și tu că frumusețea cu La Cabine n-are limite. Până atunci însă…hai să ne plimbăm, Madridul să-l colindăm, braț la braț noi două.

-Hai….

-Măriee!!!!!!!!Fă Mărie trezește-te!!!!!!

-Ceee?! Ăăăă!!!!!  Ardă-te-ar focul să te ardă Ioane!!! Ce țipi în halul ăsta?!

-Țip Mărie, țip. Încerc să te aduc cu picioarele pe pământ. Știi că ai început să vorbești în spaniolă? Știi că ai fost la Madrid?

-Ce? Ioane iar ai bătut?

-Nu Mărie. N-am băut. Sunt treaz, foarte treaz. Și de vreo jumătate de oră te ascult cum te plimbi cu Ileana prin Madrid și te răsfăți cu La Cabine.

-Văleu…Ioane!!! Acum îmi amintesc. Stai să-ți povestesc. Am vrut să te suprind și am început să folosesc La Cabine, niște fiole cu botox pentru ten, care te scapă de riduri și îți întineresc tenul.  Sunt tare încântată de ele. Le aplic zilnic, dimneața și seara și pot spune că ridurile s-au redus. Azi am visat că am fost invitată la Palatul Regal din Spania să le folosesc la ele acasă. Am luat-o și pe Ileana cu mine. Ce tare!!! Ce vis minunat am avut! Am vorbit prin somn?

-Hmmm…nu arăți rău deloc. Ești fresh. Numai bună de muncă. Și, da. Ai vorbit prin somn despre aminoacizi, vitamine, minerale, tonifiere și câte și mai câte. Mă surprinzi…Când te-am luat nu erai așa deșteaptă? Oare când te-ai deșteptat?

-Hmmm…taci Ioane. M-am informat. Mi-am depășit limitele. Totul în viață e posibil. Mă simt atât de bine încât mă doare în cot de ce spui. Sunt frumoasă. Asta e tot ce contează. Frumusețea nu are limite. Mă simt bine. Iubesc fiolele La Cabine.

La Cabine

– Mărie…călătoria în Spania s-a terminat. Ești frumoasă, e-adevărat. Acum…mișcă-ți posteriorul și mulge rapid vaca.

– Am s-o mulg Ioane, dar stai fără grijă, de La Cabine nu am uitat. Sunt lângă mine azi, vor fi chiar și mâine. Aceste fiole le folosesc zi de zi tenul să mi-l întineresc. Te pup, Ioane! Poartă-te frumos cu mine! De nu, îți jur, la tine eu am să renunț. Iau fiolele La Cabine cu mine și plec în lumea largă… Ce spui, îmi mai dai niște bani să-mi cumpăr și niște fiole La Cabine Collagen? 

Noi destăinuri ale Mariei Apetrei pentru Spring Superblog 2021. 

This Post Has 4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.