Fiecare sfârşit e un nou început

0def0553b2dfc67b5f661ce0a3ef8e89

Din nou viaţa mă duce astăzi spre un nou sfârşit. Un sfârşit care nu ştiu când am ajuns la el. Un sfârşit despre care tare mi-aş dori să-ntreb timpul de ce mi l-a adus atât de repede. Dar nu-ndrăznesc fiindcă eu ştiu că,  dacă mi-ar putea şopti, el repede mi-ar spune că, aşa stă-n firea lucrurilor. El trebuie să zboare, iar viaţa repede să treacă. Că fiecare sfârşit e un nou început.  Iar eu, o simplă muritoare trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare clipă ce mi se oferă şi să profit de ea cât pot de mult.

Aşa că,  deşi sunt tristă că au mai rămas doar câteva ore din anul 2014, sunt bucuroasă de clipele ce în dar eu le-am primit şi le-am putut trăi.  2014 a  fost un an cu clipe şi bune şi rele, un an în care am avut o nouă şansă de a învăţa mai multe despre mine şi despre ceilalţi ce viaţa mi i-a scos în cale. A fost un an plin de lecţii importante  care  sper să mă ajute în anul care va sosi în curând. A fost un an în care,  m-am străduit să profit de fiecare clipă cât am putut mai bine.

2014 e pe sfârşite, 2015 aşteaptă să înceapă. Eu aştept cu mare curiozitate să văd ce îmi va oferi viaţa în 2015. Tare mi-aş dori să ştiu. Dar cum ea nu-mi va spune dinainte, voi aştepta cu răbdare să văd ce ea îmi va oferi zi de zi. Şi în timp ce eu voi aştepta,  voi continua să sper şi să visez la tot ceea ce sufletul meu tare îşi doreşte.

Vouă dragilor vă doresc să aveţi parte de tot ce este mai bun în 2015! La mulţi, mulţi ani!

This Post Has 2 Comments

  1. illusion

    Fie ca in 2015 sa ti se indeplineasca toate visele, Irina!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.