DressLily

Dresslily mă provoacă să fac cumpărături

Ador surprizele. Dar oare cine nu adoră surprizele? Cred că tuturor ne plac surprizele. Ele dau vieții un plus de farmec.

De curând am descoperit că și Dresslily face surprize frumoase. Așa că am decis să intru pe site-ul lor să văd ce aș putea să-mi achiziționez.

Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinsă de ceea ce am descoperit pe site. Prin urmare, mi-am făcut un whislist cu câteva produse pe care aș vrea să le așez în garderoba mea.

Este adevărat, vara se pregătește să ne spună la revedere, dar eu nu vreau să o las să plece. Îmi voi achiziționa câteva rochii cu speranța că voi avea șansa să le port anul acesta.

Sunt o mulțime de rochii frumoase pe site, așa că alcătuirea wishlist-ului meu a fost destul de dificilă. Este greu să iei o decizie definitivă când ai atâtea produse la dispoziție. În cele din urmă am trecut pe wishlist-ul meu 5 rochii foarte drăguțe.

Nu știu dacă voi reuși să le port pe toate anul acesta, dar mi-am ales 5 fiindcă e bine să ai prin casă câte un articol vestimentar de damă nou. Niciodată nu se știe când îți trebuie. Am luat în calcul și posibilitatea de a o oferi una din rochii cadou unei prietene.

Dar nu vreau să mai lungesc vorba. Voi trece direct la dezvăluirea wishlist-ului meu. Iată ce mi-aș dori eu să-mi achiziționez de pe DressLily:

V Neck Grommet Sleeveless Gothic Asymmetrical Dress

Această rochie în stil gotic ocupă primul locul pe wishlist-ul meu. Cred că se potrivește perfect stilului meu nonconformist. Mă și văd purtând-o cu o pereche de bocanci negri și un colier în același stil cu ea. Îmi place nespus să ies din tipar. Cu această rochie cred că voi reuși.

 

Plaid Skew Neck Belted Handkerchief Dress

Pe locul doi se află o rochie interesantă și potrivită pentru o ieșire seara în oraș. Merge și ea purtată în combinație cu o pereche de bocanci negri, dar cred că pe aceasta am s-o port cu o pereche de balerini. Dar, dacă stau bine și mă gândesc, poate fi chiar și un frumos cadou pentru o prietenă. Voi lua decizia finală când o voi primi.

 

Flower Lace Insert Mock Button Bowknot Vintage Dress

Locul trei ocupă o rochie în stil vintage. Îmi plac mult articolele vestimentare vintage. Cu toate acestea, nu toate se potrivesc cu felul meu de a fi. Rochia aceasta nu am ales-o pentru mine, ci pentru mama. Trebuie să îi iau și ei o rochie. Îmi place să îi fac cadouri. Cred că ea o va combina cu o pereche de pantofi cu toc, de culoare roșie.

DressLily

Lace Up Heathered Asymmetric Hooded Dress

Cum îmi plac articolele vestimentare cu glugă, când am descoperit această rochie, am și trecut-o pe wishlist-ul meu. O voi purta cu drag în această toamnă. Mă văd purtând-o cu o pereche de pantofi sport.

DressLily

Sleeveless Plaid Print Handkerchief Dress

Ultima mea alegere este o rochie la fel de drăguță ca și celălalte pe care le-am prezentat mai sus. Nu este chiar stilul meu, dar nici nu cred că îmi va sta rău cu ea. Prin urmare, am decis să îi fac loc pe wishlist-ul meu.

DressLily

Abia aștept să fac comandă. Sunt tare curioasă să văd cum arată produsele în realitate. Din ceea ce am văzut la fetele care au făcut deja comandă la DressLily, produsele arată fain.

So…dacă v-ar plăcea să vă înnoiți, nu ezitați să faceți comandă.

 Here are the new arrival. It’s time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday.

Use code:DLBF20 with 22% OFF.

Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.