Discuție între prietene

-Hello!!!! E cineva acasă?

-Suntem în balcon!!!!

– Bună, dragelor. Ce faceți, stați în balcon la cioace cu ușa deschisă la intrare? Putea să intre oricine, că voi nu ați fi auzit.

-Suntem foarte concentrate. Avem o discuție foarte interesantă.

-Despre ce?

-Despre sex, Ioana.

-Despre sex!?

– Ai auzit despre Adina Banea și despre blogul ei Pitch Me Now?

-Nu.

-Este o tipă foarte deschisă care discută pe blogul ei fără ocolișuri despre sex. De curând și-a lansat o nouă rubrică numită  SexHibition. Este o rubrică foarte interesantă ce tratează subiecte despre iubire, relația de cuplu etc.

pitch me now

-Foarte interesant. Și înțeleg că această rubrică a ei v-a determinat astăzi să vorbiți despre sex.

– Adina a lansat o provocare care se referă la sex sau căsătorie sau sex și căsătorie, și despre asta discutam noi acum. Maria spune că nu se poate vorbi decât despre sex și căsătorie. Tu ce părere ai?

– Ce cred eu? Sincer să vă spun, cred că putem vorbi și despre una și despre alta. Depinde de fiecare cuplu în parte. Chiar zilele trecute am vorbit cu o prietenă proaspăt căsătorită și am intrebat-o când urmează bebele. Mi-a răspuns că vine atât de obosită de la servici, e atât de stresată încât nu mai are chef de sex. Mi s-a părut ciudat oarecum și am întrebat-o cum poate rezista o căsătorie fără sex. Mi-a explicat că nu doar sexul unește doi oameni, ci  și lucrurile mărunte pe care doi oameni care se iubec le fac împreună. A zis că pe ea și soțul ei îi unește respectul unul față de altul, devotamentul, ajutorul reciproc pe care și-l acordă unul altuia la treburile casei. Există și sex bineînțeles, dar e oarecum pe planul doi.

-Ioana, nu zic că prietena ta nu are dreptate, dar totuși rămân la ideea mea că sexul joacă un rol extrem de important în relație. Este adevărat că fără respect, iubire și devotament reciproc nu putem vorbi de o relație, dar nici în lipsa sexului nu putem vorbi de o relație. Cred că lipsa sexului, răcește relația și, treptat, treptat un cuplu se  îndepărtează.

-Off…sexul ăsta ne pune în dilemă. Pe cine să credem?

-Dragele mele, vă dau eu soluția.

-Există o soluție pentru a scăpa de această dilemă?

-Evident. Soluția se numește sex. Nu mai stați singure, găsiți-vă un partener, și apoi veți scăpa de dilemă. Și știți ce? Ceva îmi spune că îmi veți da mie dreptate… Ce o să mă distrez eu atunci… Parcă văd vă eu atunci pe amândouă cum o să-mi vorbiți de împlinirea spirituală prin intermediul uniunii trupești ce are loc între doi oameni. Descoperiți iubirea, și veți înțelege ce importanța sexului într-o relație.

-Hmm….dacă descoperirea asta ar depinde numai de noi, ar fi bine….dar iubirea ce-ți este hărăzită nu apare când vrei…ci când trebuie…

  Articolul participă la campania de pe eBloguri.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.