DigiPedia.ro te premiază săptămânal

Vă plac concursurile, nu-i așa? Ei bine pentru că știu cât de mult vă plac concursurile, trebuie să vă mărturisesc ce am aflat. Este o informaţie de ultimă oră. Am aflat că ni se pregătește o surpriză. În ce constă surpriza? Într-un premiu săptămânal ce constă într-un voucher de 50 de Ron la eMag.ro.  Nu-i așa că este o surpriză tare frumoasă? Cine s-a gândit să ne facă o aşa surpriză frumoasă? Cei de la DigiPedia.ro care,  în fiecare săptămână ne provoacă să îndeplinim diverse misiuni. După îndeplinirea misiunii, la sfârşitul săptămânii,  unul dintre noi va câştiga un voucher care în viitor poate fi chiar de valoare mai mare.

Pentru a afla ce misiune aveţi de îndeplinit în această săptămână, vă recomand să intraţi pe pagina de concurs unde veţi găsi toate informaţiile necesare. Eu deja am îndeplinit misiunea din aceasta săptămână, sper să am noroc la sfârşit de săptămână. Vă recomand şi vouă să faceţi la fel, căci cine ştie,  poate la sfârşit de săptămână vă va surâde norocul.

De ce am ales să vă vorbesc  despre concursul săptămânal organizat pe digiPedia.ro? Pentru că îmi place concursul, îmi place premiul şi îmi plac provocările. Şi fiindcă ştiu că şi vouă vă plac concursurile, premiile şi provocările,  mi s-a părut lucru firesc să vă spun şi vouă despre el,  şi să vă recomand să participaţi la el fără ezitare. Sunt sigură că odată îndeplinită prima misiune, o veţi aştepta pe cea din săptămâna următoare, care va fi şi mai interesantă ca cea din săptămână precedentă.

 Digipedia însă,  nu este doar blogul unde eu am descoperit concursuri frumoase, ci şi blogul creat de nişte oameni ambiţioşi care îşi doresc să ofere tuturor,  informaţii extrem de utile despre tehnologie, electrocasnice, computere, jocuri. De aceea vă recomand după ce îndepliniţi misiunea din fiecare săptămână, să aruncaţi o privire şi pe articole interesante care se găsesc pe blog. Sunt sigură că vă vor plăcea.

Din acest motiv se poate spune că,  DigiPedia.ro ne oferă săptămânal nu doar posibilitatea de a câştiga un voucher la eMag, ci şi posibilitatea de a citi articole ce conţin informaţii foarte utile tuturor.

         Nu mai zăboviţi atunci, intraţi pe DigiPedia.ro, şi profitaţi de şansa de a câştiga premiul săptămânal!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

2 Responses

  1. RaduThor spune:

    O să intru chiar acum să văd în ce constă misiunea! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *