Decor din baloane pentru botez

Arcadele cu heliu-acestea ies în evidență în primul rând deoarece sunt poziționate la intrarea și creează acel efect de delimitare a locației. De abicei, acestea se fac folosindu-se fie baloane cu heliu, fie baloane obișnuite, dintr-o singură culoare, fie dintr-o combinație de baloane colorate. Pentru arcada de baloane se recomandă în general ca decorul de botez să fie format din baloane de calitate superioară.
Baloane speciale pentru botez -la astfel de evenimente se folosesc foarte des baloane din folie cu imprimeuri specifice botezului, fie imprimate cu mesaje specifice evenimentului, cu numele micuțului creștinat sau chiar imprimate cu bebeluși etc. Baloanele de folie plutesc pentru o perioadă mai mare de timp, de ordinul zilelor am putea spune, și ca atare pot fi luate acasă de invitați sau părinții copilului proaspăt botezat. De asemenea, acestea pot fi umflate de mai multe ori, putând rezista câteva săptămâni.
Inima din baloane-deși aceasta face parte mai mult din gama decorațiunilor pentru nuntă, mulți părinți doresc inimă din baloane la botezul micuțului ce urmează a fi creștinat din dorința de a-și arăta dragostea pentru noul venit în familie.

Deși este vorba de inimă și gândul ne duce instant la culoarea roșie, aceasta poate fi realizată din baloane colorate: alb și roz metalic pentru fetițe și pentru băieței chiar și alb cu albastru.

Baloane figurine-este imposibil să nu știi care este intrarea la marele eveniment al celui mic dacă vei fi întâmpinat de o figurină sub formă de barză. Desigur, se pot folosi și alte modele precum baloane figurine în formă de bebeluș, ursuleț, cărucior, de culoare roz sau bleu, în funcție de sexul sărbătoritului/sarbatoritei. Figurinele de acest gen își păstrează forma până la 4 săptămâni și pot fi folosite că decor și pentru pătuțul bebelușului sau pot reprezenta un cadou deosebit pentru proaspăta mămică la maternitate sau în primele zile acasă.
Ghirlande din baloane-perfecte pentru întâmpinarea invitatilor la botez. Acestea se pot monta în orice spațiu, fie că se dorește în interor sau la exterior, pentru a-i înveseli pe cei prezenți încă din primele clipe ale petrecerii. Pentru botez se recomandă ghirlande în culorile specifice botezului: alb, roz, bleu sau mov. Baloanele componente ghirlandei pot fi umflate cu aer sau cu heliu și rezistă între o zi, câteva zile, chiar o săptămâna, chiar și la temperaturi foarte ridicate.

Ploaie de baloane-toți copiii sunt înnebuniți să vadă baloanele plutind, iar cele cu heliu își îndeplinesc cu brio sarcina. Imaginați-vă sute de baloane plutind prin sală baloane, albe, roz, albastre și imaginați-vă încântarea celor mici prezenți la un astfel de eveniment. Rămânând la acest capitol trebuie să recunoaștem că și noi, adulții, suntem încântați în aceeași măsură în momentul în care ne aflăm printre baloane, care reprezintă de fapt obiectul de joacă principal al copilăriei noastre.
Aranjamente din baloane pentru mesele de botez- o combinație elegantă a baloanelor de tip folie, cu baloane umflate cu heliu sau delicatele buchete de 3, 5 baloane de pe fiecare masă vor surprinde cu siguranță invitații prezenți la eveniment. Chiar și la masa de prezidiu se poate opta penru un astfel de aranjament din baloane, însă unul mai deosebit, poate chiar un balon figurină de tip folie sub formă de bebeluș ce stă într-un cărucior de culoare roz sau bleu, alături de un buchet format din baloane cu heliu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *