Soarele  îmi  zâmbea frumos de pe cer şi parcă îl auzeam şoptindu-mi: „Zâmbeşte-mi şi tu. Am aflat de la Mândra Lună că ai toate motivele să îmi zâmbeşti.”

Da, aveam toate motivele să zâmbesc, şi nu doar soarelui, ci tuturor. Trăiam cele mai fericite momente din viaţa. Şi îmi doream nespus să îmi las gândurile să se transforme în cuvinte, pentru a exprima ceea ce simţeam în acele momente. Sufletul meu până nu demult gol şi rece, acum era plin de iubire şi căldură. Şi îmi striga: „Spune-i Te iubesc!”

Condeiul meu însă stătea inert pe foaia albă de hârtie. Nu vroia sub nicio formă să asculte glasul sufletului. Mă simţeam neputincioasă, fiindcă vroiam să îl surprind şi eu pe cel care îmi dăruise cel mai frumos cadou, o noapte de neuitat în care am pășit în lumea  celor O mie şi una de nopţi, am fost învăluită în văluri de iubire cu aromă de cafea fierbinte, am început să dansez precum o cadână pe ritmuri de fericire, iar simțurile mi-au fost îmbătate de dragostea cu parfum de cafea.

cdf4b537364adb3d783c93de6c8d4483
Sursă: pinterest.com

okke7-300x249

Cum oare să nu-ți dorești să îți surprinzi într-un mod mai special persoana iubită ce te-a făcut să te simți precum Șeherazada? Și oare ce  poate fi mai special decât să îți îndemni gândurile  să se transforme în cuvinte și  să se așeze  frumos pe-o hârtie, lângă o cafea cu o puternică aromă de iubire. Însă gândurile nu vroiau să deloc să se transforme în cuvinte…

pen-282604_640

Aruncând o ultimă privire spre cel ce inima-mi făcea să tresalte de fericire, am plecat din cameră, lăsându-l să mai călătorească puţin prin lumea viselor. Am ieşit pe balcon şi brusc simţurile mele au intrat în alertă fiind trezite de o mie şi una de arome inconfundabile de cafea ce veneau dinspre balconul vecinilor care obişnuiau să-şi savureze cafeaua dis de dimineaţă pe balcon. Era un miros îmbietor de cafea proaspăt făcută ce-ți inunda toate simțurile.  Am zâmbit şi mi-am adus aminte de  magazinul MarketOnline.ro  de unde îmi cumpărasesem cu câteva zile înainte o  cafetiera profesionala.

logo_marketonline_mic1

M-am dus în bucătărie şi mi-am făcut o cafea la cafetiera   Arzum Okka. Am savurat o cafea 100% naturală cu gust de cafea la ibric de pe timpul frumoaselor cadâne, mi-am bucurat simţurile şi papilele gustative cu aroma sa deosebită şi mi-am trezit inspiraţia.

okka-cafetiera_premiu_superblog-300x300

Am luat condeiul în mână ce deodată a prins viaţă, iar gândurile mele au început să se transforme în cuvinte:

Ai apărut în viaţa mea când nici nu mă aşteptam

M-ai dus într-o lume de vis

Spre paradis

M-ai învăluit  în văluri de iubire

Cu aromă de cafea fierbinte

M-ai învăţat ce-nseamnă să trăieşti

Nu doar să existi

Mi-ai oferit clipe de neuitat

Şi de aceea, suflet drag

Eu Te iubesc!

Este minunat să ştii că în fiecare dimineaţa te trezeşti alături de persoana dragă sufletului tău şi porniţi împreună pe drumul iubirii pentru a găsi fericirea însoţiţi de  o mie şi una de arome inconfundabile de cafea… E minunat să iubeşti şi să fii iubit!

love1
Sursă: touchofadream.ro

Acest articol face parte din seria de articole pe care le voi scrie cu drag pentru Superblog 2015.

This Post Has 7 Comments

 1. Adriana

  Mi-ai adus aminte de o poezie de a mea:
  ”Eu şi exist,
  Eu şi trăiesc:
  Exist să te iubesc!
  Iubindu-te trăiesc!”

  Succes, Cristina!

 2. Rodica Mihaela

  Un articol foarte frumos, care m-a făcut să iubesc și mai mult cafeaua.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.