De Crăciun, Danco Vision premiază cea mai creativă idee

De Crăciun, Danco Vision premiază cea mai creativă idee

Vine Crăciunul!!!!!! Și vine cu o părere de rău!!!!!! Daaa!!!!!!! Îmi pare rău că nu am afacerea mea. De ce?  Fiindcă dacă aș fi avut afacerea mea, aș fi creat o reclamă îndrăzneață pentru ea, și aș fi avut șansa să câștig o promovare online de 1000 de euro. Creativă zic că sunt, dar afaceristă nu sunt. Ce să spun, e păcat, dar asta e.

Cu toate acestea, vă sfătuiesc pe toți cei care vreți să vă promovați brandul, să participați la concursul organizat de Danco Vision Web Design. Danco Vision vă premiază pentru cea mai bună idee de campanie publicitară online. Nu este deloc dificil. Voi trebuie doar să aveți idei, că de soluții se vor ocupa cei de la Danco.

danco vision

Gândiți-vă la cea mai creativă idee prin care ați vrea să vă faceți cunoscut brandul. Astfel, veți avea șansa să câștigați o promovare online de 1000 de euro pentru luna ianuarie 2016. E super tare, nu-i așa?

Atunci concentrați-vă, găsiți ideea care vi se pare cea mai creativă, și participați la concurs. Trebuie să fie cea mai îndrăzneață reclamă pentru afacerea voastră (imagine și text).

Atenție!!!!!!!  Afacerea trebuie să fie reală. Deadline-ul pentru depunerea ideilor este 24 decembrie.

După ce ați creat reclama postați-o într-un comentariu la concursul de aici. După asta dați share prietenilor să vă voteze. În acordarea premiului se va ține cont de părerea specialistilor în Marketing Online Danco Vision, dar și de LIKE-urile pe care le primește fiecare participant pentru ideea sa.

Acestea fiind zise vă urez mult succes!
PS: Recunosc că unul din defectele mele este sinceritatea. Așa că, mărturisesc că vă invidiez fiindcă aveți afacerea voastră și că aveți șansa să câștigați un asemenea premiu. O să fie un minunat premiu de Crăciun. E păcat să ratați o astfel de șansă. Meditați, creați și participați la acest concurs atât de interesant care vă poate ajuta să vă promovați afacerea GRATUIT.

This Post Has One Comment

  1. Alina

    Măi, eu am o afacere, însă nu-mi vine așa repede ideea de promovare! Am aflat prea târziu de concurs! :))
    În schimb o să promovez concursul, să vedem ce-mi trimit! :))))
    Curiozitatea mă omoară! :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.