Da calității, da produselor din piele naturală

Da calității, da produselor din piele naturală

Trăim într-o perioadă de criză în care oricât de mult te-ai chinui să îți calculezi banii, ei tot nu îți ajung pentru tot ceeea ce îți trebuie. Trăim într-o perioadă plină cu produse de proastă calitate, dar care pe foarte lume atrag fiind sunt ieftine. E plină piața de produse turcești și chinezești a căror calitate este îndoielnică, dar prețul lor este atractiv, iar lumea cumpără.

Produsele de calitate precum sunt cele din piele naturală, stau frumos în rafturile magazinele, lumea le admiră, dar nu le cumpără fiindcă nu își permite. Este păcat. De ce? Fiindcă spre deosebire de produsele din piele sintetică, produsele din piele naturală sunt mult mai reziste. E adevărat produsele din piele sunt mult mai scumpe decât cele din piele sintetică sau din alt material, dar sunt produse mult mai elegante, mai comode și de care de poți folosi mult mai mult timp. De aceea, prefer să cumpăr produse puțin mai scumpe, dar de o calitate mult mai bună.

poseta-piele-naturala-postas-karo-blue-orange

Decât să cumpăr de exemplu, genți, portofele, pantofi, curele din piele sintetică de care să mă folosesc puțin timp, prefer să intru într-un mgazin online precum este Belashop.ro, și să îmi cumpăr produse din piele naturală de o calitate net superioară celor sintetice, care știu că nu se vor rupe după ce le voi folosi de 2-3 ori.

logo

Îmi plac foarte mult produsele din piele naturală pe care le găsesc în acest magazin,  fiindcă mă ajută să fac și economie. Cumpăr astăzi un produs și îl port până mă plictisesc de el sau până se schimbă moda,  și sunt nevoită din aceste motive,  să intru în magazin să îmi cumpăr altceva nou.

portofel-j016-light-green

Întotdeauna voi spune da calității, da produselor din piele naturală. Decât să îmi cumpăr o mulțime de produse ieftine de care nu mă voi bucura pe cât de mult aș vrea,  fiindcă se vor deteriora, mai bine dau un ban în plus și îmi cumpăr produse de piele naturală pe care le voi folosi  mult și bine,  până când voi dori să le schimb cu alte produse de piele mai la modă.  Recomand tuturor să spună da calității, da produselor din piele naturală care sunt mult mai rezistente și mult mai elegante.

Acest articol participa la campania Belashop.ro de pe eBloguri.ro .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.