You are currently viewing Cuvertura – un accesoriu cu stil

Cuvertura – un accesoriu cu stil

Seara mergi la culcare obosit după o zi lungă în care ai făcut o grămadă de lucruri și ai alergat dintr-o parte în altă. Dimineața te trezești odihnit, gata de o nouă zi. Ce poate fi mai plăcut? Dacă ai o perioadă mai lungă în care, din diverse motive, nu dormi cât ai vrea, visezi la zilele în care te puteai trezi la orice oră doreai.
Cea mai bună dovadă a faptului că somnul are un rol esențial în sănătatea noastră este că, atunci când suntem bolnavi, dormim mai mult pentru a ne însănătoși. Somnul are un rol important în imunitatea organisumului, menținerea unei greutăți normale, reglarea apetitului și a emoțiilor. Există o mulțime de motive care să te facă să respecți cu strictețe ora de culcare și să nu pierzi nopțile în detrimentul unui somn sănătos.
Și perna sau cuvertura de care dispui pot avea un impact masiv asupra odihnei tale. O cuvertură pufoasă, moale, care te face să te simți bine, îți va oferi cu siguranță un somn relaxant. Cuverturile de pat, de asemena, pot adauga mai multă căldură dormitorului tău și asigură un somn mai bun. Schimbă-le în funcție de sezon sau adaugă un model nou sau o altă culoare camerei tale atunci când îți dorești. Este un mod foarte ușor de a adaugă mai mult confort și stil camerei tale. Un mic pont, folosește o cuvertură de pat pe care să o așezi doar pe jumătatea de jos a patului, pentru a proteja plapuma și cearșaful atunci când vrei să stai în pat doar să citești.
O cuvertură de pat este un element de decor care te poate ajuta să conturezi stilul camerei tale, dar poate fi și o protecție pentru așternuturile tale. Cuvertura le menține curate pentru mai mult timp.

Există o gamă foarte variată de cuverturi încât cu greu poți decide ce este mai bun pentru tine: o cuvertură din bumbac, matlasată, o cuvertură modernă cu diferite modele sau o cuvertură tip pilotă.

cuvertura-waffle-grey

Cuverturile de pat sunt esențiale în orice casă, deoarece îmbină frumosul cu utilul. Dacă dorești să faci o schimbare rapidă de stil poți încerca o nouă cuvertură și  vei vedea că aspectul camerei tale se va schimba complet. Achiziționarea unei noi cuverturi este o modalitate prin care poți  schimba look-ul camerei în unul nou proaspăt.
Atunci când vorbim despre culorile și stilul cuverturii, fiecare persoană are în vedere diverse aspecte. Fie se ține cont de gusturile personale, fie de stilul camerei în care stă, fie dorește să o asorteze cu perdeaua, cu mocheta, fie pur simplu alege în funcție de modelul care îi atrage atenția.
Dacă dorești o cuvertură de pat, cu un imprimeu abstract, fie poate dorești să aranjezi camera într-un romantic, atunci ai nevoie de o cuvertură din materiale fine și culori deschise, precum bej sau roz. Nu uita că cele bune variante și de calitate sunt renumitele cuverturi din bumbac.

Pentru o cameră în stil clasic, poți alege o cuvertură de pat din catifea, iar dacă dorești una pentru camera copilului, atunci una cu design cu desenele preferate ale celui mic este alegerea ideală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.