You are currently viewing Cum organizați un botez altfel

Cum organizați un botez altfel

Nu știu voi la ce vă gândiți atunci când cineva vă vorbește de botez, dar eu mă gândesc prima dată la toate acele persoane cărora Dzeu le-a făcut un dar minunat, șansa de a da viața. Nu am primit încă un astfel de dar, doar încerc să-mi imaginez ceea ce simte o mamă când își ia prima dată minunea în brațe.

Da, știu. Este greu să-ți imaginezi așa ceva. Da, este adevărat, nu poți simți ceea ce simte o mamă până nu ți se întâmplă și ție același lucru. Dar cred că este un sentiment unic pe care nu-l poți simți decât atunci, în acel moment în care realizezi că ceea ce tu ai reușit să faci este o minune.

Mama adesea îmi spune că, atunci când m-a născut a avut impresia că ceea ce a realizat ea nu putea fi comparat cu nimic. Și, deși nu i-am spus asta niciodată, o invidiez pentru șansa care i-a fost oferită. Dar niciodată nu se știe ce-ți poate rezerva viața. Viața este atât de plină de surprize, încât de la o zi la alta ai parte de lucruri la care nici măcar nu te-ai fi gândit înainte.

Nu vreau să mă las cuprinsă de nostalgie, nu astăzi de 8 Martie, ziua noastră, a femeilor. Astăzi vreau să iau prin surprindere femeile cărora Dzeu le-a oferit, de curând, un cadou minunat.

Vreau să vă ofer o idee care sper să vă ajute în organizarea botezului copilului vostru. Având în vedere că ați primit cel mai frumos cadou posibil, trebuie să dați de veste tuturor prin intermediul unei petreceri.

Și fiindcă îmi imaginez că acest eveniment important vreți să-l organizați ca la carte, vreau să vă dau o idee  care este posibil să nu vă fi trecut prin minte.

Am constatat în ultima vreme că din ce în ce mai mulți părinți vin la evenimente precum nunți sau botezuri însoțiți de copii. Dacă pe timpul copilăriei mele acest lucru era oarecum neobișnuit, acum este un lucru absolut normal ca părinții să facă asta, dacă nu au cu cine lăsa copiii.

Știm cum toții câte năzbâtii fac copiii. Au atâta energie încât nu stau locului o clipă. Pentru a nu crea probleme în timpul unui eveniment important precum botezul este bine să aibă ce să facă.

Poate nu vă vine să credeți, căci nici mie nu mi-a venit să cred, dar în salonul unde are loc botezul poate fi amenajat un loc de joacă pentru copii. Există firme care pun la dispoziția celor interesați locuri de joacă pentru evenimente de tip nuntă/botez.

Pentru a le da copiilor posibilitatea de a se juca și nu crea probleme în timpul petrecerii de botez puteți achiziționa un loc de joacă care poate cuprinde:

1 loc de joacă de  25-30m2 colorat

1 loc de joacă gonflabil de circa 10m2

1 leagăm cu topogan

1 piscină cu bile

IMG_4533

1 măsuță cu scăunele

Rectangle_Table_1

mașinuțe, triciclete, mingi

1 gărduț colorat de împrejmuire și delimitare

Un astfel de loc de joacă îi va ține ocupați pe tot parcursul desfășurării petrecerii, iar voi vă veți putea distra fără să vă faceți griji în privința lor. Din acest motiv, vă recomand să țineți cont de această idee pentru a organiza un botez altfel.

La mulți ani, dragi femei! La mulți ani, mămici!

 

This Post Has 2 Comments

  1. hrpassion

    E foarte bună sugestia, am remarcat de multe ori ca botezul se reduce la o masa pentru adulți și cei mici nu se distrează deloc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.