Cu Robimex faci o schimbare în casa ta

Dragi ardeleni, mai exact dragi sebeșeni, vă plac schimbările? Da? Atunci ce spuneți de o schimbare la voi în casă? Ce fel de schimbare? Una care mie mi se pare foarte interesantă. Vreau să vă propun să vă schimbați tâmplăria din casă.  Dacă încă nu aveți tâmplărie din lemn stratificat în casă, vă propun  să vă puneți o astfel de tâmplărie. Puteți să vă puneți în casă ferestre din lemn stratificat sau uși din lemn stratificat. Ce spuneți, faceți o astfel de schimbare? Dacă  vă doreați o astfel de schimbare, dar nu știați la ce firmă să apelați pentru tâmplărie  lemn stratificat, vă anunț pe această cale că,  la voi în oraș este o firmă care se ocupă cu fabricarea de tâmplărie din lemn stratificat. Numele ei este Robimex.

Untitled Datorită ușilor din lemn stratificat pe care le puteți comanda de la acestă firmă, aveți ocazia să schimbați astfel casei voastre. De ce? Fiindcă atât  ușile de interior din lemn stratificat, cât și cele de exterior vă vor  schimba aspectul casei voastre, datorită design-ului modern, a modelului, culorilor și dimensiunilor. Ușile pot fi  tăblie plină sau în combinatie cu sticlă.  Sticla și ea este un element de design, deoarece și ea se poate personaliza cu orice model sau Vitralii în atelierul propriu de prelucrare, șablare și bombare a sticlei.  De asemenea, trebuie să știți că ușile din lemn stratificat sunt foarte solide și asigură o izolație fonică foarte bună.

În ceea ce privește ferestrele acestea sunt realizate din diferite esențe precum molid sau stejar. Lemnul este triplu stratificat, iar umiditatea lemnului este între 10-12%. Sticla de la ferestre este termoizolantă, feroneria este reglabilă și de cea mai bună calitate. Este calitate germană.

Robimex  pune la dispoziția clienților săi  mai multe modele de ferestre precum, ferestre cu deschidere obișnuită, ferestre cu deschidere oscilobatantă, ferestre din lemn glisante bune pentru terase, ferestre cu arcadă (ovală)  ferestre pentru clădiri de patrimoniu, ferestre pentru hoteluri și pensiuni.

Apelând la această firmă vă puteți alege modelul dorit. Înainte însă de a începe schimbarea în casa voastră,  trebuie să aflați încă ceva despre tâmplăria din lemn stratificat. Trebuie să știți că:

  • are cele mai bune proprietati termoizolante și fonice
  • cu ajutorul ei veți evita mucegaiul și condensul.
  • Deoarece lemnul este un material natural îl puteți vopsi  în orice culoare veți dori  și astfel veți reuși să dați  un plus de eleganța și de valoare locuinței.

Spor la făcut schimbări în locuința voastră vă doresc!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *